Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

ADSL steady ip(40bod)

308 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.09.2007. u 11:03

Imam ADSL internet i svaki put kad se connect na njega promijeni mi se ip adresa, pa me zanima mogu li nesto uradit da mi ip adresa bude ista?
Ko pomogne 40points
No spam.
Molim admine da prenesu sve moje bodove secretivu da nebi raja srala (nije mi do bodova sve sto mi treba kupio sam)
fino se obratis bihnet podrsci za korisnike i objasnis im sta zelis a oni ti daju dalje upute !!!
U network connections imas dynamic ip, i samo iskljucis to i upises IP koji zelis!
a mogu li ja sa wirelless imati IP koji se mjenja ?
Sam sam uspio skontati dok sam postio temu nesto supo i evo 5 puta sam se connect isti ip osto
Sry za temu jbg
jbga.. nije da mi je stalo do bodova al' kofa sad ti sam skonto ... mogao si bar nekome dat bodove.. npr. "secretive" itd.. bilo kome a ne ponistit pitanje..
hahaahah mazluma ponistio pitanje , daj nekome bodove seljacino !
               taRiK je napisao/la:
jbga.. nije da mi je stalo do bodova al' kofa sad ti sam skonto ... mogao si bar nekome dat bodove.. npr. "secretive" itd.. bilo kome a ne ponistit pitanje..

bola skonto sma bio
posto sma temu i izaso nisam gledo postove!!!!
evo novu cu temu pa cu dat 60 sevretivu nek mu admin prenese zaboli me debili kda mi nije nis pomogo!!!
ne seri previse i napravi novu temu sa bodovima nek se lik javi i daj mu bodove. kakvi admini prebacivanje bodova i slicno.
A pobite se ako vam nije dao bodove,ccc.
Ako ste mu pomogli i ako je on tolko jad da vam nije dao zanemarite

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.