Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl free zona

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.07.2007. u 10:43

ee vako znaci treba mi lin za free zonu da je skinem, i ako moze da mi sve pojasnite kako teba instalirati,i kako se koristi
BTW: evo skromnih 5 boodova
http://portal.bih.net.ba/portal/dt#1

tu ti je link da skines komunikator...kad njega instaliras...pojavice ti se ikona komunikatora...na njoj imas opciju da budes na internetu ili free zoni...i samo preko komunikatora mozes da surfas po free zoni.
connections --> new connection --> connect to the internet -->set up my connction manualy --> connect using a broadband connection that requires a username and password --> username(tvoj username )@bihnet -->
username , pass ,confirm pass --> add shortcut to desktop !!!

Mozda ima gresaka , napamet sam pisao
8hole8 je napisao/la:
http://portal.bih.net.ba/portal/dt#1

tu ti je link da skines komunikator...kad njega instaliras...pojavice ti se ikona komunikatora...na njoj imas opciju da budes na internetu ili free zoni...i samo preko komunikatora mozes da surfas po free zoni.

Nema veze komunikator sa freezonom i nemoras imati njega da bi bio na freezoni.Samo napravi ponovo konekciju da ti pise BIHFreeZona i to je to.GL
FRE0[X] je napisao/la:
Nema veze komunikator sa freezonom i nemoras imati njega da bi bio na freezoni.Samo napravi ponovo konekciju da ti pise BIHFreeZona i to je to.GL

ti si idol nama svima
cuj nek pise bihnet freezona hahah
procitaj gore navedene postove sto su ljudi fino napisali i objasnili a ti se ne javljaj ako neznas
po tvom razmisljanju napravis normalnu konekciju uradis rename i ukucas BIHNET FREEZONA i eto ti freezone haha
znaci i oni sa dial up mogu na freezonu
Abu_Rahmany je napisao/la:
ti si idol nama svima
cuj nek pise bihnet freezona hahah
procitaj gore navedene postove sto su ljudi fino napisali i objasnili a ti se ne javljaj ako neznas
po tvom razmisljanju napravis normalnu konekciju uradis rename i ukucas BIHNET FREEZONA i eto ti freezone haha
znaci i oni sa dial up mogu na freezonu

ja nemam komunikatora a koristim free zonu
FRE0[X] je napisao/la:

Da se nisi malo zbunio @Nema veze komunikator sa freezonom i nemoras imati njega da bi bio na freezoni.Samo napravi ponovo konekciju da ti pise BIHFreeZona i to je to.G
sm je napisao/la:
ja nemam komunikatora a koristim free zonu

za sta je kosristis?samo da igras na bihnetovim serverima?ako si na bihnetu...ako ti je drugi provajder normalno da neces koristiti bihnetov komunikator.ne spamajte vise.
najjednostavniji nacin...
kad otvoris onu ikonu za konekciju na ADSL...
umjesto tvog username (naprmjer xxyyyzzzz) upises svoj username i dodas "@bihnet" (u ovom slucaju bi bilo xxyyyzzzz@bihnet) a password ostaje isti..
to je najjednostavniji nacin..da ne skidas komunikator itd...
pozz
Moras skinut

BiH Net KOMUNIKATOR... javi mi se na PM
da ti pojasnim bolje...
pa ovo je gamers.ba a ne bihnet.ba

Pa imate svoje provajdere i njima se zalite,trazite objasnjenjea od njih !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.