Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Par pitanja u vezi grafičke

100 pregleda · 4 odgovora · otvorena 31.05.2014. u 22:35

Pozdrav,

moja trenutna konfiguracija je:

Matična: ASUS P5LD2-VM
Procesor: Intel Pentium IV 3,2 GHz
Grafička: ATI Radeon HD 3400
RAM: 4gb

Trenutno na CS:GO imam nekih 35-40-45, 60 fps-a najviše. Jaran će mi dati grafičku ATI Radeon HD 5450 koja je nešto jača od moje. Sad moje pitanje glasi, hoće li grafička odgovarati matičnoj ploći i hoće li se makar minimalno FPS povećati?
Grafička je jača 1% max od te, šane da se poveća su 1:100, i ako sta bude to je minimalno...

CSGO hoće dobar procesor i solidnu grafičku.
Usko grlo ti je procesor? Zašto? Stara arhitektura, "spor". Dalje, source engine putem koga je napravljena igrica zahtjeva snagu procesora, više nego grafičke kartice, što znači da staviš bilu koju grafičku nećeš imati neke ekstra performanse.. Skupljaj pare te idi ka novijoj platformi..
brick je napisao/la:
Grafička je jača 1% max od te, šane da se poveća su 1:100, i ako sta bude to je minimalno...

CSGO hoće dobar procesor i solidnu grafičku.
Pokajat ce se ako stavi 5450 umjesto 3450 isto smece donosio sam kuci imao sam 5+ fpsa razlike -.-

Novi procesor nova graficka jer to je kod tebe sve staro jaraniko. da staviš titan z nebi ti poboljšala procesor slab slaba graficka.

Uzmeš neki i3 ,i5 skupiš novca i uzmeš neku solidnu grafu i imat ceš vjeruj mi 200fpsa i više u csgou 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.