Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PC problem

163 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.06.2014. u 09:31

Pozz,imam problem sa pcom od neki dan poceo je zujat ko lud mislim na ventilator procesora AMD je,problem je u tome sto su temperature normalne kad nista neradim 30-35.Igram cs go pocne radit isto ves masina,a temperatura oko 50-55,pasta je stavljena prije mozda 2 mjeseca.Ja pojma nemam sta je ovo,Sinoc se dok sam gledao film 2 puta restartiro....slika temperature

http://prntscr.com/3rdnjk
amd-ovi kuleri su bucni sami od sebe a moguce da imas neki cudan proces koji te *ebe , najbolje ti je da reinstall sistem pa vidi kako ce se komp ponasati , ako bude isto onda to nije software-ski problem
Kada si ga zadnji put cistio? Ako si davno probaj ga ocistiti, promjeniti termalnu pastu, isto tako sa CCleaner-om ga ocisti, poslazi registre 
AdemINHOO je napisao/la:
Kada si ga zadnji put cistio? Ako si davno probaj ga ocistiti, promjeniti termalnu pastu, isto tako sa CCleaner-om ga ocisti, poslazi registre ;D
Jarane sastavljen pc prije 2 mjeseca toliko star i windows na njemu samo instaliran cs go,ts i nista drugo.Nema prasine sto se tice virusa skeniro sam
Druže jednostavno takvi su AMD box hladnjaci. Jedna obična smeća. Možeš uključiti u BIOSU da hladnjak ne ide na toliko rpm-ova međutim ja bih ti preporučio da ga zamjeniš običnim drugim hladnjakom, imaš do 20km za uzet nešto.
Takav ti je AMDov BOX hladnjak. Preporučujem ti da ga zamjeniš što prije.  
HARDEN je napisao/la:
Takav ti je AMDov BOX hladnjak. Preporučujem ti da ga zamjeniš što prije.  :)
Imali ista sa pika da je jeftino a efikasno,ja neam pojma oko tih stvari

Problem je sto mi se restartira
xertq_ je napisao/la:
Imali ista sa pika da je jeftino a efikasno,ja neam pojma oko tih stvari

Problem je sto mi se restartira
http://mickey84.pik.ba/artikal/12805000/lc-power-lc-cc-95-cooler
Ovo je neki minimum na što bi ja išao. Možeš tražiti i nešto polovno poput Hyper TX3 ili 212.

Koja ti je napojna, provjeri nju 
A i napiši cijelu konfu da lupam u prazno.
xertq_ je napisao/la:
http://prntscr.com/3rf7pk
a npajanje neznam pise power supply 500w
Moraš otvoriti bočnu stranicu kućišta da vidiš o kojem je napajanju riječ. I to su sasvim normalne temperature u loadu, pa čovječe ljeto je ne možeš očekivati ništa manje. Instaliraj hw monitor ako ga nemaš i postaj sliku u punom opterećenju da se vidi na kojim obrtajima je cooler. Onda ćemo mu znati dijagnozu.
Alamar je napisao/la:
Moraš otvoriti bočnu stranicu kućišta da vidiš o kojem je napajanju riječ. I to su sasvim normalne temperature u loadu, pa čovječe ljeto je ne možeš očekivati ništa manje. Instaliraj hw monitor ako ga nemaš i postaj sliku u punom opterećenju da se vidi na kojim obrtajima je cooler. Onda ćemo mu znati dijagnozu.
Znam da je vruce ali zasto se restarta...
Evo mjerio sam steam,cs go,mozilla,ts otvoreni od programa

Uhuhuhuuuuuu pa taj cooler se okreće brzinom svijetlosti. Pokušaj u biosu namjestiti da se vrti na manjim obrtajima(jest da riskiras temperaturu ali taj cpu ima operating temperature do 70c a tvoje su oko 40 tako da ne bi trebalo biti problema). Jedino ako temperature procesora idu preko 70c moglo bi biti ta je termalni shutdown u pitanju, a moze biti i da ti nije neko kvalitetno napajanje koje bi takodjer moglo biti uzročnikom restarta pc-a.
-Potrošnja tvog procesora u igranju će biti oko 130-160w(AMD potegne dosta struje)
-Grafičke karte isto tu negdje
-Cooler se vrti nenormalno
Meni se je to isto dešavalo kad sam imao stari athlon x2 6000+, a napajanje mi je bilo od one firme MS(shrot obični).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.