Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Komp zamrzava

53 pregleda · 4 odgovora · otvorena 18.06.2014. u 19:12

Imam problem kod zamrzvanja,dok igram cs go ili 1.6 igram mozda 5-10 min i samo zamrzne i restartira se..Ovako dok nista neigram bude sve uredu..Temperature su mi ok CPU 30,GPU 43..Pa sam gledao po drugim forumima pise da moze da bude HDD da se skenira sa HD tune...Sad sam ja skeniro ali ne kontam jel ovo dobro ili lose

Ja koliko mogu skontat, ovo je lose, vidis da brzina hard diska stalno pada, i to pravo nisko pada..
ajde vidi health prvo, ja msm da je do pregrijavanja, probaj pocistit komp, kupi ventove, napravi strujanje zraka ako nemas vec, ako imas, pocisti detaljno komp, ako bude opet, javii
000111_ je napisao/la:
ajde vidi health prvo, ja msm da je do pregrijavanja, probaj pocistit komp, kupi ventove, napravi strujanje zraka ako nemas vec, ako imas, pocisti detaljno komp, ako bude opet, javii
Covjece promjenuta pasta,nanovo instaliran sistem,nema prasine.....NEMA VIRUSA
CPU: 35 stupnja
GPU: 43 -_-
Druze imao sam isti problem.
Jednostavno ostecenje maticne ploce, vjeruj mi mislio sam i ja da je grafika, ram hdd procesor hladjenje napojna al nis promjenio maticnu vratio iste dijelove iz stare u novu radi kao cigra. :) slusaj probaj promjenit napojnu .
Ako ne bude promjene maticnu promjeni i uzivaj kao kralj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.