Diskusija
Problem sa reklamama na google chrome
120 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.05.2014. u 15:19
Možda ti može pomoći adblock. Probaj reinstalirat i browser ujedno
.
.
I meni sto dešava,adblock ne pomaže..
Provjeri ekstenzije koje imaš instalirane, probaj skenirati sa nekim antivirusnim rješenjima tipa malwarebytes i sličnim.
meni se desava isto cak sa strana ubacuje
Odete u Control Panel i obrišete sve sumnjive instalirane programe.
Imao isti problem, program je imao kao ikonicu neku "Kantu" te se nalazio sam u CP a na desktopu ga nije bilo.
Imao isti problem, program je imao kao ikonicu neku "Kantu" te se nalazio sam u CP a na desktopu ga nije bilo.
i meni se ovo desava....
i meni se isto desava ima mjesec dana sa strane sam usjpeo skolnit idite desni klik pa ono zadnje i pobrisite ali ovo dole ne moze tako
stvarno smaraju ove reklame, ako neko zna kako da ih se rijesim nek pomogne pod hitno....
Jednostavno morate se riješit svih sumnjivih programa koji se nalaze u Control Panel-u toolbar-ove, kojekakve downloadere i neke free programe. Sve to ljepo morate uninstallirat (izbrisat) zatim po browseru, ekstenzije nepotrebne i addone pogasiti.
Skeniranje teško da će vam pomoć jer ste vi to instalirali putem downloadera i free-ware programa.
Provjerite i procese tamo u task manageru CTRL-ALT-DEL ako vam pali internet-explorer, izbrišite IE u Control Panel - Programs and features - Turn windows features off or on - skinite kvakicu sa internet explorera.
Za XP usere ista procedura samo zadnji tab na add-remove programs i bit će ikona internet explorera.
Pobrišite sve trenutne browsere i skinite neki treći (novi)
Skeniranje teško da će vam pomoć jer ste vi to instalirali putem downloadera i free-ware programa.
Provjerite i procese tamo u task manageru CTRL-ALT-DEL ako vam pali internet-explorer, izbrišite IE u Control Panel - Programs and features - Turn windows features off or on - skinite kvakicu sa internet explorera.
Za XP usere ista procedura samo zadnji tab na add-remove programs i bit će ikona internet explorera.
Pobrišite sve trenutne browsere i skinite neki treći (novi)
Post dobio aplauz od Elysium
adblock pomaze 90 % reklama blokira, mana mu je sto nece na private pretrazivanju da blokira, to je to
bar je bolje nego prije svaki new tab reklama -.-
bar je bolje nego prije svaki new tab reklama -.-
I meni su se desvali slicni proglemi al kao sto vidis s desne strane ti uvijek pise odakle dolaze ad-ovi i odes na njihovu web lokaciju i vidis kako deinstalirati .
Imas u control panelu pod istim imenom program deinstaliras restartas komp i to je to
Imas u control panelu pod istim imenom program deinstaliras restartas komp i to je to
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.