Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CPU Usage problem

78 pregleda · 3 odgovora · otvorena 14.06.2014. u 15:18

Zdravo raja, imam jedan problem pa kontam mozda mi vi mozete pomoci. 

Od nekih par sedmica mi racunar usporeno radi i ja ga sinoc formatiram jer dugo ga nisam ni formatirao niti ista pa sam bio ubijedjen da je do toga. I evo nakon formatiranja opet isto. Skinuo sam osnovne drivere i google chrome. I kad god pokrenem google chrome cpu usage u task manageru skoci sa 1-3 % na preko 90% i cesto ostane na 100% dvadesetak sekundi i ugasi se racunar, a u procesima nema bas nista sto bi moglo da mi uzima toliko rama.

Zna li neko je li se ovdje mora minjenjati procesor ili sta vec drugo?

E: 4GB Rama, 64 bita win7
Dual Core 3.2 Ghz E5800 nije neka masina, ali trebao bi podrzati web browser 
Ne može on sam od sebe biti na 100%.

Neki od procesa ga koriste maksimalno, sad koji je tačno proces, to se u task manageru vidi. Ne postoji način a da ne vidiš koji tačno proces iskorištava procesor.

Task manager>poredaj po %usage% i vidjet ćeš šta dalje moraš raditi. Naravno da ne trebaš mjenjati procesor, nije do toga.

btw, uslikaj task manager.
Elysium je napisao/la:
Ne može on sam od sebe biti na 100%.

Neki od procesa ga koriste maksimalno, sad koji je tačno proces, to se u task manageru vidi. Ne postoji način a da ne vidiš koji tačno proces iskorištava procesor.

Task manager>poredaj po %usage% i vidjet ćeš šta dalje moraš raditi. Naravno da ne trebaš mjenjati procesor, nije do toga.

btw, uslikaj task manager.

Ne znam sta bi moglo biti, nisam jos nista instalirao sto bi moglo toliko ga crpiti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.