Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[HELP] Google Chrome problem

122 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.03.2013. u 16:36

Pozdrav,kad idem New tab u google chrome i kad kucam gore gdje se inače upisuje adresa google i ostalo ,ja upisujem šta želim da pretražim pošto ne trebam upisivat google nego ono odma nađe,e sad mi se stvara glupi problem kad kucam gore i pritisnem enter izadje mi ovo ,pa onda moram kucat google.ba gore i tek onda upisat šta oću da nađem.Kakva je to glupost,ko pomogne hvala mu.
a kako si namjestio da to uradis tj. da kucas u url a trazi na google?ja kad kucam gore gdje ide url npr. eminem izbaci mi na nekoj glupoj stranici ask.com eminem a ne na google 
Probaj ovo:
Desni klik gore na url i onda idi "Edit search engines" i stavi da ti trazi preko google. Kad stavis google, onda provjeri google tabove.
1. Google (default)
2. google.ba
3.{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}ie={inputEncoding}
probaj to paste mozda ti pomogne, posto je meni ovaj kod i radi mi . GL
DZOiNT je napisao/la:
Evo ti aplauz ,kako si duhovit.
pa nisam dobio Aplauz :( ti si mene slago
DuhBoy je napisao/la:
Probaj ovo:
Desni klik gore na url i onda idi "Edit search engines" i stavi da ti trazi preko google. Kad stavis google, onda provjeri google tabove.
1. Google (default)
2. google.ba
3.{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}ie={inputEncoding}
probaj to paste mozda ti pomogne, posto je meni ovaj kod i radi mi . GL
zahvaljujem 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.