Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FB down? Chrome, virus ili sta vec ??

126 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.05.2014. u 22:45

Zdravo.

Ima li iko problema sa FB stranicom veceras, vec vise od pola sata ne mogu pristupiti toj stranici, kaze "This webpage is not available". Probao sam sa nekoliko browsera, nece nikako. Odjednom su mi se poceli i pojavljivati neki cudni kvadrati u chromu

-

Je li moguce da sam pokupio neki virus???? Ostale stranice mi rade kako treba, sve je ok. Ugasio sam sve add-one, mislio sam da mi nesto od njih pravi problem, al' eto, nije..

Ovo stvarno nervira, sta god otvorim ovaj sivi prozor od chroma se pojavi, sa fb se ne mogu logout, a sutra idem u skolu u prvu smjenu, ne smijem ostavit fb otvoren u slucaju da dodje sebi haha 

Skenirao sam komp sa onim windows 8 defenderom, on nije nista nasao 
Je li ti mozda svemoguci ADSL BH TELECOM?

Na pola stranica ne mogu uci.  
mapije je napisao/la:
Je li ti mozda svemoguci ADSL BH TELECOM?

Na pola stranica ne mogu uci.  
Nije telekom, onaj global iz novog travnika je.

evo dok sam postavio temu fb je proradio, ali me brinu ovi kvadratici u chromu sto se pojavljuju na svakoj stranici...

R0x0r je napisao/la:
Nije telekom, onaj global iz novog travnika je.

evo dok sam postavio temu fb je proradio, ali me brinu ovi kvadratici u chromu sto se pojavljuju na svakoj stranici...

očisti sa malwarebytes i ccleaner-om

ako ti i dalje izbacuje kvadratice;PM
morgan te akovo

Post dobio šamar od KRYSTAL

otvori control panel i obrisi sve sto ne znas sta je i sto je sumnjivo   ja rijesio istu stvar neki dan na taj nacin
otvori cp - programs and feaatures. Uninstall sve one toolbare i ona cuda, sve sto ti je na neki nacin "sumnjivo". Isto u chromeu idi u extentions i obrisi sve, jedino ostavi adblock ako ga imas 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.