Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] invadenn - sig v2

130 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.04.2014. u 14:25

Pozz raja.Evo nakon malo vremena i dosta vjezbe jos signature-a i od mene 
Svi prjedlozi,kritike,pohvale - sve je dobro doslo(ako mozete prokomentisati svaku posebno bilo bi puno bolje) 

Ocjene :

Ubacio si pun kura* c4d rendera a ni jedan se ne uklapa sa bojom pozadine niti sa renderom koji koristis , naravno u oba slucaja je isto , takodjer ne pravi opaticy na renderima ne valja ne isticu se a to je ono sto se treba "isticat"

Pogledaj ovo Uradi i osvoji ima fin tutorial sto se tice boja koje stavljas,takodjer brush na ryzu dole je grozan 
Jako lose, prazni radovi. Font odskace. Boje odskacu.

Jedino sto je dobro uradjeno jeste ovaj c4d render iza akali. On se bas fino uklopio i bas "ide" uz render.

Nastavi raditi.

@edit

Nisam mogao odoliti    

Post dobio aplauz od Mide

Prvi rad je dosta bolji, uklopio si render. Dok je drugi loš, prazan nekako i tekstovi su katastrofa. Keep it up.

Prvi rad malo bolji od drugog. Izbor fonta , c4d rendera , boje je los , a i osvjetljenje nije nesto.
SmitoBona je napisao/la:
Jako lose, prazni radovi. Font odskace. Boje odskacu.

Jedino sto je dobro uradjeno jeste ovaj c4d render iza akali. On se bas fino uklopio i bas "ide" uz render.

Nastavi raditi.

@edit

Nisam mogao odoliti    

Hvala na pozitivnim i negativnim kritikama - dobro ce doci u buducnosti i mnogo ce pomoci.
Cijenim sto tako ugledna osoba na G.ba izdvoji malo vremena da mi pomogne u daljem napretku.

Takodjer mi je drago sto moji radovi sluze kao inspiracija drugima i zelim da pohvalim tvoj rad - jako dobro odradjeno.Takodjer sam iz njega mnogo dobrih detalja,koje mogu upotrjebiti, naucio i zato Hvala !

LP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.