Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] Signature's ~

169 pregleda · 10 odgovora · otvorena 26.04.2014. u 19:10

Napravio sam neke nove sigove, znam da su neki "dno dna" ali eto odlučio sam da podijelim sa vama isključivo iz tog razloga da mi kažete šta ne valja i da to pokušam popravit, svi su gotovo nekako na isti fazon, al stvarno nemam nekakvih ideja, a i nisam ekspert što se tiče sigova. Molio bi vas da za svaku datu ocjenu obrazložite i zašto ste je dali, da bi to mogao popraviti 

- Ocijenu 5/5 mogu dati samo clanovi administracije i winneri FA contesta. -

Ocjena za motivaciju, ja sam malo poceo da kontam kako raditi sigove, tj naravno uz ove kritike, uradio bi prvi rad i odma postavio , bolje ga tri puta uraditi pa onda postaviti, ali znas da bar na nesto lici, samo da ti kazem i mene su nasavjetovali, igraj se sa efektima, stockovima, fractals, c4d renderima znaci ubacuj sklapaj opacity kako ti mislis da bolje izgleda :D , tekst gledaj da se uklopi , tj nije samo stavit render i tekst, samo se igra sa tim efektima kao sto sam ti vec rekao i radovi ce bolje izgledati ;) ..

Neki su dobri, no neki su previse simple :$ Uglavnom, igraj se sa efektima, ni ja nisam radio 3 godine i evo sad me opet peru sa savjetima, ali bolje poslusat savjet jer ces tako postat bolji .. Dakle, igraj se sa efektima, malo smudge na render, dodas vise c4dova na sig sami 
Hvala obojici, poslušat ću savjete, ubacivat više efekata, al stvarno mi je kreativnost u zadnje vrijeme čista nula 

Ovu ocjenu ti dajem da te motivišem iako radovi nisu baš za ove cifre...
Drago mi je što si nastavio da radiš i probao različite metode rada.
Sviđa mi se ovaj gradient blura i font na hulk sig'u!
gj!  

dajem samo za hulka inace popravio si se dobro od proslih koji su bili bez uvrede ali slabi ovi su bolji svaka cast
Mbeatz je napisao/la:

dajem samo za hulka inace popravio si se dobro od proslih koji su bili bez uvrede ali slabi ovi su bolji svaka cast
Ma kakva uvreda brate, još mi je sutra rođendan pa sam sav razdragan  Ja lično sve kritike shvatam kao da neko želi da me savjetuje, osim ako neko stavi jednu zvjezdicu i kaže samo "popravi se" bez ikakvog obrazloženja. Hvala 

Ovo je ocjena za zadnji rad jer je najbolje ispao i tu nema sta.
Prvi necu komentarisati jer je svima dobro poznata Bakina skola 

ostali radovi nema flowa-trebas dodati vise c4d redera - bolje napraviti smudge - vise se bazirati na charactera tako sto ces u novi layer ubaciti oko njega crno sve i smanjit opacity i tako ces dobiti pogled na render !

Malo jos vjezbati - nisam ni ja neki "Pro" ali to je moj skromni savjet - sad cu i ja ubacit temu pa da vidim sta kazu 

2&4 rad su niđe veze.

1 rad je onako fin,po tutu rađen.

Hulk mi je najbolji,samo mogo si text malo desno i ovaj text ispod izbrisat.

Zadnji rad samo mogo si malo osvijetliti render,i text malo lijevo.

LP Kiu
Hvala obojici. Momak ima pravo pričat jer sam iz tog razloga i objavio ovu temu, da vidim sve kritike, trebam malo blura oko rendera ili bilo šta da se on više istakne, c4d rendere gotovo pa nisam ni ubacivao.. 
maidson je napisao/la:
Hvala obojici. Momak ima pravo pričat jer sam iz tog razloga i objavio ovu temu, da vidim sve kritike, trebam malo blura oko rendera ili bilo šta da se on više istakne, c4d rendere gotovo pa nisam ni ubacivao.. 
Da uredu je,upravu si.Izvini.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.