Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ART] maidsoN sigovi

167 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.04.2014. u 21:24

Uradio sam tri nova siga uz pomoć drugara Elmir007 i odlučio sam da ih predstavim, čisto da pokažem napredak od moje prošle teme pa do sada ( po nekom mom gledanju napredak je ogroman  )

- Ocijenu 5/5 mogu dati samo clanovi administracije i winneri FA contesta. -
Svaka cast Elmiru ali, relano, kako ti moze pomagati netko tko ne posjeduje dovoljno znanja?

Napredak se bas i ne vidi jer na prosloj temi imas boljih radova... npr. hulk i ovaj zadnji rad su ti bolji nego sva 3 ova...

Treba tu jos dosta, dosta rada i vjezbe. Pravit cu ja ovih dana neki tutorial za signature, nesto jednostavno da opet da lijepo izgleda pa se okusaj. Mozda cak napravim i video, vidjet cemo.

Nastavi raditi.

SmitoBona je napisao/la:
Svaka cast Elmiru ali, relano, kako ti moze pomagati netko tko ne posjeduje dovoljno znanja?

Napredak se bas i ne vidi jer na prosloj temi imas boljih radova... npr. hulk i ovaj zadnji rad su ti bolji nego sva 3 ova...

Treba tu jos dosta, dosta rada i vjezbe. Pravit cu ja ovih dana neki tutorial za signature, nesto jednostavno da opet da lijepo izgleda pa se okusaj. Mozda cak napravim i video, vidjet cemo.

Nastavi raditi.

Hvala, al on nema neko baš znanje u photoshopu isto kao i ja, tako da se nas dvojica razumijemo i pomažemo jedan drugom što više možemo. Hvala 

Svi koji znaju bolje su nekako "samo svoji" i nisu baš raspoloženi da pomognu 

Post dobio aplauz od SmitoBona

Slažem se s Smitom. Na prošloj temi su mnogo bolji radovi, zamoli Elmira da ti više ne pomaže  Vjerujem da si uložio trud da bi ovo napravio ali taj trud se i ne vidi baš na ovim radovima. Zadnji sig je mješavina Ronalda i nekakvog X mena, isto da ima ledena krila ispod pazuha 

Nastavi raditi, nemoj nazadovat 

bogetina je napisao/la:
Slažem se s Smitom. Na prošloj temi su mnogo bolji radovi, zamoli Elmira da ti više ne pomaže  Vjerujem da si uložio trud da bi ovo napravio ali taj trud se i ne vidi baš na ovim radovima. Zadnji sig je mješavina Ronalda i nekakvog X mena, isto da ima ledena krila ispod pazuha 

Nastavi raditi, nemoj nazadovat 

Haha uvijek me nekako nasmiješ sa tim komentarima 

Ne znam šta ste se svi "okomili" na Elmira, dao mi je samo render i jedan tutorial da eksperimentišem..

Hvala!

Ja ne volim bas da dajem niske ocjene da mi ne govore pojma nema a pametuje ali mogu ti reci : 1 i 2. rad mi se svidjaju,pogotovo 2 jer se lijepo uklapaju kockice sa c4d renderom a 3 mi nije nikakav jer ta krilca ronaldu su suvisna (on je ionako zmaj xD haha ) - sala mala  

Ne izgleda lose , prvi i drugi izgledaju mnogo bolje nego treci rad. Najbolje ces nauciti praviti sig-ove ako budes gledao tutorijale to ti je moj savjet  

prvi i drugi mnogo bolji svaka cast
Vidim u prethodnim postovima svi su se okomili na momka koji ti je pomogao, a nema potrebe za time.
Jednostavno sam moraš shvatiti da te netko ne može naučiti raditi PS pogotovo online. Ako želiš steći neko znanje za buduće radove gledaj samostalno tutorial-e i odradi bar 2/3 rada sa tim elementima koji se objašnjavaju u tutorial-u.

Prva nije toliko ni loša ma da mi se ne sviđa ova tekstura na pozadini.
Po mom mišljenju na drugoj bi se više uklopila smudge pozadina po mom mišljenju.
Treća previše simple.
+
Pametujete svi za treci rad, covjek se nije snasao na tutorialu, pricajte sta hocete ali bolje zajedno da ucimo, i zainteresovaniji smo kad ostavimo render i da se takmicimo odma bolje i radimo.. Ovaj zadnji , moja verzija.
Samo da je pratio tutorial..

Meni se svidjaju.

Izgledaju solidno,pogotovo mi se sviđaju ovi Anime sigovi ,al vidi se da ima jos mnogo mjesta za napredak,pa se nadam da ce u skorije vrijeme od tvoje strane izaci jos radova koji ce biti za klasu bolji od ovih 
Trudim se, samo što nemam dosta inspiracije 

Hvala na komentarima 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.