Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

aRT | Noxez SIG v1.02

129 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.05.2014. u 16:46

enjoy :3

Animacija sa gba MC servera  

Pigman driveby

Kada radis signature ima tu jos posla i posla nakon sto c/p par puta render i smudgas ga. Znaci, po mom misljenju, to je tek pocetak a ne zavrsen rad. Ova animacija mi se jednostavno ne svidja, ne pase oku nikako. Pokusaj radit po tutovima sigove.

Animacija prebrza, sigovi su baš loši, nemoj misliti da te hejtam, ali imaš ti još da radiš. Nisi ništa uradio osim smudge background bez ikakvog flowa i dodao render i bijeli text. Dosta toga se tu može uraditi. Ja ti predlažem da gledaš tutove i da nastaviš sa radom, nemoj da te ovo demotiviše

animaciju samo uspori inace slike predobre
Ovo je bukvalno ono, pocetak sig-a kako smito kaze, nije ni 30% posla gotova, nema nikakve svetlosti nicega, gledaj malo tutorijale za sigove, imas dosta dosta dosta na deviantartu i imas po googlu dosta sajtova naci samo za signature tutoriale.. btw sad sam video da ovaj batman sig nije cak ni smudge odradjen skroz kako treba, ali samo napred!

http://www.sigtutorials.com/ - Pun sajt tutoriala samo za signature

Animacija nidze veze, bacio boju za BG, napisao nekakav text i pomerio par puta layer sa ovom kokoskom i zombijem, imas tutoriala i za animacije dosta isto, ovo si mogao mnogo bolje i lepse uraditi, ali dobro, samo polako i naucices se

za trud
Ne može više od nikako...

Jednostavno trebaš još raditi :)

Previse simple stvari.

Simple ovo je samo radi truda 2 ~

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.