Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blokiranje preko routera

72 pregleda · 3 odgovora · otvorena 09.11.2013. u 23:26

Pozdrav forumaši , dakle imam problema sa lošom konekcijom , čak ni film ne mogu pogledati , sve zbog ovih stanara , koji su na skajpu i skidaju igrice na mob i na pc , zanima me , mogu li kako ja sa svog PC-ja blokirati pojedine stranice svima sto smo na istom internetu , (3 stana) , ping mi je 30 , dok sam sam je od 6-10 , znaci Wi Fi smo , samo router niko nema preko kabla , cuo sam od jarana , da bi morao saznati ime modema i skinuti drajvere i tamo blokirati ali ne znam hoće li raditi jer je to od Telekoma Slovenije :(
Nadam se da neko zna , unapred hvala
Ako si ti vlasnik paketa, onda samo postaviš drugi password na ruter, a ako ste grupno "odnosno" grupno plaćate, onda nema logike blokirati nekome pristup, nije ljudski prije svega 

Znači ako ti jedini plaćaš loguješ se na wifi ruter web adresa većinom je 192.168.1.1 i user : admin password: admin.

Ako ne znaš kako i gdje nazovi brate svoj ISP i neka ti oni tamo objasne kako i šta.
Pa da su mi iz oka ispali nema sanse da bi ikome dao pw od wifi.Internet bogu pristupacan svima + nije neopphodan za zivot.Isto ko ku**a plati i guzit ces ako ne platis nema pi**e ha ja
unreal je napisao/la:
Pa da su mi iz oka ispali nema sanse da bi ikome dao pw od wifi.Internet bogu pristupacan svima + nije neopphodan za zivot.Isto ko ku**a plati i guzit ces ako ne platis nema pi**e ha ja
hahah.lik pojasnio.cestitam

brate samo stavis pw na wifi i rjesen problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.