Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ruter Gateway

92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.05.2014. u 14:56

Pokusavam da napravim MC server, igrala bi nas 4-5, pa necu da se je****m sa Hamatchi, hocu da namjestim portfoward. Eh sad sam pratio tutove ali kad ja upisem svoj Gateway u goolge chrome ili Explorer nece nista da se desi. Iz one knjizice kad odem na onaj sajt gdje se ulazi u te postavke isto ne radi to jeste ovo ne radi (http://tplinklogin.net). Ruter je TP-Link WR740N

PS
Brix mi je davao onaj portmapper, ali on mi ne radi 
Imaš nazad na routeru tipku za reset, međutim ona je malo uvučena pa je najbolje da je pritisneš iglom ili čačkalicom. Kad pritisneš, drži 6-10 sec. I router će ti se sam restartovati i vratiti na tvorničke postavke. Onda odeš u cmd kucaš ipconfig, nađeš default geteaway i ukucaš ga u svoj browser. Pojaviće ti se prostor za username i password, default je admin admin.
GL

Post dobio aplauz od KRYSTAL

MY7H je napisao/la:
Imaš nazad na routeru tipku za reset, međutim ona je malo uvučena pa je najbolje da je pritisneš iglom ili čačkalicom. Kad pritisneš, drži 6-10 sec. I router će ti se sam restartovati i vratiti na tvorničke postavke. Onda odeš u cmd kucaš ipconfig, nađeš default geteaway i ukucaš ga u svoj browser. Pojaviće ti se prostor za username i password, default je admin admin.
GL
Jarane, ja sad restartovo', ali sad nezz koja mi je sifra od wi fi-a.
Pokusavao sam onu staru nece. Na komp sam se spojio, ali me pitalo one postavke. Sta sad 
Sad ukucaj taj gateway ip, loguj se i napravi novu konekciju, stavi pw i eto. (ako ti je još aktivna stara konekcija izbriši je)
edrink je napisao/la:
Jarane, ja sad restartovo', ali sad nezz koja mi je sifra od wi fi-a.
Pokusavao sam onu staru nece. Na komp sam se spojio, ali me pitalo one postavke. Sta sad 
Pa default ti je :
Username: admin
Password: admin

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.