Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Hakovanje i zelja za tim

682 pregleda · 46 odgovora · otvorena 08.09.2013. u 16:13

Pozdrav,
Prvi veliki hakerski napad se dogodio '86 godine, i od tada se punom parom snimaju filmovi sa dozom provaljivanja u sisteme pentagona i e-pljackama banki.
Od tada se mi sve vise palimo na hakovanje, trazimo po yt klipove kako hahovati i slicno...
Ja ne znam da hakujem, a verujem da ni vi ne znate, i svi dane provodimo na youtubeu trazeci resenje :-D
Ima decice koja misle da su hakeri zato sto su skinuli cheat engine i black track - ja znam da brojim do 10 - odlican sam u matematici. I tako prolaze dani i godine.
Malo sam odugovlacio, a sada ono bitno pitanje - od koje godine vi pokusavate da hakujete, i da li ste u tome uspeli nekad?

Ovo nije pitanje kako hakovati, i takvi odgovori nisu potrebni ;-)
ja sam vecini svoje raje hakov'o fejs, pogadjam sifre iz petog puta
g0k1 je napisao/la:
nema tu takozvanog "hakovanja" , tu su samo ljudi i ljudska glupost ... znaci ne preseravam se tj. niti sam haker nit ista slicno , al sam uspjeo da iskoristim samo ljudsku glupost i ne paznju i tako dosao do 300-500 email adresa , na kojima su bili paypal acc , lol acc , steam acc znaci bilo je apsolutno sve , medjutim ja sam uzimao samo steam acc-ove koje sam tad prodavao i zaradio finu svotu novca ... naravno nije svako od tih ljudi imao steam acc sa kupljenom igrom , ali bilo je i acc-ova koji su vrijedili po par stotina $ ...

Sad ce vjerovatno bit raje koja ce reci da lazem,kurcim se il nesto slicno... iako sam u zurbi htjeo sam da doprinesem ovoj temi/diskusiji.Pa eto ljudovi peace!
golube sve ti nik govori ;)
svi ste vi sad hakeri a ne znate komp formatirati
 :o
Fristajl je napisao/la:
golube sve ti nik govori 
svi ste vi sad hakeri a ne znate komp formatirati

sine,Golub mi je prezime,a inace sam na ovom portalu duze nego pola vas ovdje tako da nemas pravo glasa uopste,a pogotovo ne da mi govoris da ne znam komp formatirati,jer imam vise godina iskustva na racunaru nego ti godina zivota,tako da pusa,bokic 
apg je napisao/la:
ja sam vecini svoje raje hakov'o fejs, pogadjam sifre iz petog puta
To nije hakovanje ;)
CybeX_Brate je napisao/la:
To nije hakovanje ;)
nego šta je ?

9-)
apg je napisao/la:
nego šta je ?

9-)
Brute force, pokadjanje sifre
A sad ide LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.