Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Minecraft hack by Brix

206 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.05.2014. u 19:25

Imao sam viška vremena pa sam napravio hack za Minecraft, neću postaviti git jer još nije gotov, za sada ima samo spam hit hack (odredite u configu broj hitova, i kada stistene G, a u igri ste, toliko puta se zaspamma udrac). Imam u planu dosta stvari, vjerovatno ću ga dati public ali u obliku koda, tako da ga svako ne moze koristiti jer ga prethodno treba kompajlirati.

Što se tiče hacka, neke njegove prednosti su:

*Ne zavisi od Minecrafta, tako da će raditi uvijek, bez obzira na verziju.
*Nema dodira sa Minecraftom i njegovim jar fileom, tako da je klijent korisnika nedotaknut.
*Totalno je undetectable od strane Minecrafta, te bilo kakvog anticheata što na serveru, to i na računaru. Zašto? PYTHON, eto zašto 

Težina foldera je 13.2MB, što će se vjerovatno u budućnosti povećavati.

Nema još uvijek puno featuresa, ali imam dosta ideja, a nadam se uskoro i vremena (kad završi škola).

Hack će biti OpenSource i bit će samo u edukativne svrhe, dakle ne dozvoljavam korištenje istog, što će i određivati licenca.
Bolje ti je da vidiš tko mi je razvalio farmu nego da se hackovima bacaš 
Tko zna zasto je ovo dobro...

btw, dal ce biti to klasican hack, ono xray i to ili?
Asylah je napisao/la:
Tko zna zasto je ovo dobro...

btw, dal ce biti to klasican hack, ono xray i to ili?
Nope, xray ima svaki hack  Prije da ću se orijentisati na brže čišćenje farmi, automatizacija nekih funkcija tipa auto-walk, auto-place, pvp hack i ostalo 

e: icco eto me da to riješim..
ocel mi neko reci za obijanje kovcega ono kad stavis ispod sine i kolica jel to jos gdje moze posto sam ja davno igrao mc 
inace svaka cast na hacku
Mbeatz je napisao/la:
ocel mi neko reci za obijanje kovcega ono kad stavis ispod sine i kolica jel to jos gdje moze posto sam ja davno igrao mc 
inace svaka cast na hacku
Nope, to je bio bug u lockette pluginu...
Brix je napisao/la:
Nope, xray ima svaki hack  Prije da ću se orijentisati na brže čišćenje farmi, automatizacija nekih funkcija tipa auto-walk, auto-place, pvp hack i ostalo 

e: icco eto me da to riješim..
fino, svidaj mi se to,

you just made my life a lot harder... xD
DocWoo je napisao/la:
Brix to loggere dijelis ? hahahha
Nope, zašto bih, a i uostalom, opensource je projekat tako da svako može sve vidjeti  
Brix je napisao/la:
Nope, zašto bih, a i uostalom, opensource je projekat tako da svako može sve vidjeti  :r
Sta su svi ljudi sa g.ba zaboravili sta je sarkazam ? Cim im nesto spomenes odma se brane,salim se samo :/

gj samo neznam stace ti ovo,to se samo onako zezo u pythonu il ides u hax0rske vode a ?  :P
DocWoo je napisao/la:
Sta su svi ljudi sa g.ba zaboravili sta je sarkazam ? Cim im nesto spomenes odma se brane,salim se samo :/

gj samo neznam stace ti ovo,to se samo onako zezo u pythonu il ides u hax0rske vode a ?  
U edikativne svrhe samo  Nisam nit' ću kad podržavati hax0rske vode 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.