Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LCd 19 problem

71 pregled · 4 odgovora · otvorena 18.07.2013. u 21:54

Danas kupio LCD 19 LG nov i ukljucim ja sve izbacuje nesto D SUB pise...i nmg nikako da promjenim herz samo 60 moze..

kad odem ono Monitor da stimam mhz pise gore LG19(Analog)...i ne moze vise od 60herz

Pa vjerujem da je 60 hz max za taj određeni model..

Pokušaj instalirati drajvere, idi u device manager, nađi monitor i update driver, restartuj računar vidi ima li promjene.

Mada ne vjerujem da možeš ići preko 60hz. I nema potrebe ama baš nikakve ići preko 60hz za šta će ti ? Ako igraš kanter, nađi neki stari CRT monitor i guraj hz koliko hoćeš. Ovi noviji monitori mogu da podrže veći broj hertza ali to košta bogatstvo.

LP.

edit refresh rate tog modela se kreće od 56-75hz uz rezoluciju koliko vidim 1366 x 768

Provjeri drajvere opet kažem.
Elysium je napisao/la:
Pa vjerujem da je 60 hz max za taj određeni model..

Pokušaj instalirati drajvere, idi u device manager, nađi monitor i update driver, restartuj računar vidi ima li promjene.

Mada ne vjerujem da možeš ići preko 60hz. I nema potrebe ama baš nikakve ići preko 60hz za šta će ti ? Ako igraš kanter, nađi neki stari CRT monitor i guraj hz koliko hoćeš. Ovi noviji monitori mogu da podrže veći broj hertza ali to košta bogatstvo.

LP.

edit refresh rate tog modela se kreće od 56-75hz uz rezoluciju koliko vidim 1366 x 768

Provjeri drajvere opet kažem.
dobro to al nzm sto mi izbacuje nes D- SUB pise...
CFGLOWEAWP je napisao/la:
dobro to al nzm sto mi izbacuje nes D- SUB pise...
d sub ili ti ga VGA kablo, jesi fino sve spojio? Imaš li neko zamjensko kablo čisto da probaš? Imaš li neki DVI to VGA konverter, imaš li 2 dvi outa na kartici? Probaj drugi "utor" i slično.
Elysium je napisao/la:
d sub ili ti ga VGA kablo, jesi fino sve spojio? Imaš li neko zamjensko kablo čisto da probaš? Imaš li neki DVI to VGA konverter, imaš li 2 dvi outa na kartici? Probaj drugi "utor" i slično.
brt skonto sam ovo al sam bio promjenio ove herz i belaj jedva vratio...

hvala ti brate.pozzzzzzzzzzzz

:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.