Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gta V - Gameplay Official

270 pregleda · 22 odgovora · otvorena 09.07.2013. u 15:59

http://www.youtube.com/watch?v=_4Ot-ZbrqiU

Evo livestream, pošto se ne može gledat preko rokstarovog sajta, štopa ko ku**c.

Ovo nek bude oficijalna tema gdje ćemo diskutovat .

----------------------------------------

Ovo je znači nešto najbolje što sam vidio u svom životu, ovaj gejmplej/trailer.

Znači očaran sam, fasciniran, amazed, evo sjedim i ne mogu se jos pomjerit koliko me sjebalo 

Jedva čekam da poigram, ima da je detaljno prekucam, svaku misiju, svaki side quest, sve sve sve...
vecAAA je napisao/la:
jaooooo moracu novi komp uzeti samo da ovog pucam.  
Nece izaci za komp 
kupi xbox il ps3

#tema:
Kako je je***o jak gameplay, 3 lika, vise stvari mozes raditi, velik grad ....
hocu GTA V za PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sTr je napisao/la:
Nece izaci za komp 
kupi xbox il ps3

#tema:
Kako je je***o jak gameplay, 3 lika, vise stvari mozes raditi, velik grad ....
hocu GTA V za PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta pričaš bolan, izaće.

Jutros Rockstar izjavio da traže ljude da rade na portu za PC verziju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.