Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gta V - Gameplay Official

270 pregleda · 22 odgovora · otvorena 09.07.2013. u 15:59

http://www.youtube.com/watch?v=_4Ot-ZbrqiU

Evo livestream, pošto se ne može gledat preko rokstarovog sajta, štopa ko ku**c.

Ovo nek bude oficijalna tema gdje ćemo diskutovat .

----------------------------------------

Ovo je znači nešto najbolje što sam vidio u svom životu, ovaj gejmplej/trailer.

Znači očaran sam, fasciniran, amazed, evo sjedim i ne mogu se jos pomjerit koliko me sjebalo 

Jedva čekam da poigram, ima da je detaljno prekucam, svaku misiju, svaki side quest, sve sve sve...
Hajde više samo stoje ove 0 ubiše me 
Headmyster je napisao/la:
Hajde više samo stoje ove 0 ubiše me 
ma ništa, sve zaštopalo, svaki livestream, svaki sajt 

ubiše ovi ameri
Ne znam za vas meni prejako izgleda najjače što možeš mijenjati između likova  Šteta što nemam jak pc 
ovo drama dobro igras sa tri cikca  a-a :$
Ovo je znači nešto najbolje što sam vidio u svom životu, ovaj gejmplej/trailer.

Znači očaran sam, fasciniran, amazed, evo sjedim i ne mogu se jos pomjerit koliko me sjebalo 

Jedva čekam da poigram, ima da je detaljno prekucam, svaku misiju, svaki side quest, sve sve sve...
Stvarno kako je urađena jebote život  
Šta se sve može raditi vaaaaaaaaaaaaaaaj
Igrica malo reci strasna  Trebat ce mi space shuttle da ovo pokrenem 
Kako je jaka igra čooovječe *__* Najjače mi ovo napucavanje auta :$ Nadam se kad izađe za PC da će biti bolje optimizovana nego IV i da ću sa HD 7770 imati bar 30-35fps.
Razmisljam da kupim ps3 ?

Pa da vas pitam,mogu li se skidati igre sa neta pa igrati na ps3,znaci torrent i dzaba ?

I ima li razlike igrivosti novih igrica na starijim ps3 i novijim ako uopce to postoji ?

hvala
dYn je napisao/la:
Kako je jaka igra čooovječe *__* Najjače mi ovo napucavanje auta :$ Nadam se kad izađe za PC da će biti bolje optimizovana nego IV i da ću sa HD 7770 imati bar 30-35fps.
bocni sta jace covjece,imam i7 a tu graficku pa nidje veze haha
E jesu ga napravili, svaka im cast.  

Sad i ako bude PC verzija, valja cekati Novembar ili Decembar da izadje, a i djabe cekam kad mi nece moci huehuehuehue.  
Un4giveN je napisao/la:
Razmisljam da kupim ps3 ?

Pa da vas pitam,mogu li se skidati igre sa neta pa igrati na ps3,znaci torrent i dzaba ?

I ima li razlike igrivosti novih igrica na starijim ps3 i novijim ako uopce to postoji ?

hvala
i ja kontam to da uradim..

i da može se skidat s neta, samo moraš prije toga čipovat tricu
Valjda ce se moci pokrenuti  
jaooooo moracu novi komp uzeti samo da ovog pucam.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.