Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Buka HDD-a

186 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.06.2013. u 00:01

Skini crystaldisk info, instaliraj, pokreni, i postavi sliku.

Hvala.
hdd ti je na samrti. Inace ako si nekad iao pentium 2 znas kako zvuci sjeban hdd :)
Almir92 je napisao/la:
hdd ti je na samrti. Inace ako si nekad iao pentium 2 znas kako zvuci sjeban hdd 
kakvoj samrti, pogledaj gore screenshot....

:r

inače stariji diskovi se tako čuju, tako da...
jarane,predpostavio sam da je ovo ,jer je kod mene prije malo vise od mjesec dana HDD stvarao ne slicnu vec identicnu buku..Kako mi nije Boga zna kakva konfirugracija reko nek bude sta bude ja tu nista ne mogu,i jedno vece samo cujes dz dz dz dz dz dz i riknno i nist moro uzet novi 
pa nije bas da je na samrti, samo se tako cuje, ako ti ne smeta, neka ga...
Elysium je napisao/la:
kakvoj samrti, pogledaj gore screenshot....

:r

inače stariji diskovi se tako čuju, tako da...
Kakakv SS, pa pola ovakvih programa je fake i lazan prenos temperature i ostalog, tako sam i ja jednom uradio vidio da se drama grije uzo procesor(kuler) ocistio i vratio i kasnije nece da pokrene racunar nikako sve crno,

moj ti je savjet idi dolke mozes sa tim HDDom(msm dok se ne pokvari) jedino neke stvari ako ti trebaju spasi na usb i to je to, a da ga popravis nemoze i et :)
000111_ je napisao/la:
Kakakv SS, pa pola ovakvih programa je fake i lazan prenos temperature i ostalog, tako sam i ja jednom uradio vidio da se drama grije uzo procesor(kuler) ocistio i vratio i kasnije nece da pokrene racunar nikako sve crno,

moj ti je savjet idi dolke mozes sa tim HDDom(msm dok se ne pokvari) jedino neke stvari ako ti trebaju spasi na usb i to je to, a da ga popravis nemoze i et :)
jarane kod mene oba HDD-a krce ima 2 godine pa im nista :D hihi ne brini se , to ti je samo znak da HDD radi =) moze radit jos 20 dana ili 20 godina zavisi od toga kakve si nafake...

Sry na citiranju , slucajno keve mi
.. ma reko sam nek ide sa HDDom dok moze , dok ne crkne al et ako se boji za podatke neke il nesto bolje mu je da napravi kopiju :)))

ma sve rega (zbg citiranja)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.