Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana 30 bodova

Ne prepoznaje HDD prilikom instalacije

276 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.05.2014. u 20:24

Znaci pokrenem instalaciju w7 sa cd-a i kad kliknem na "install" nakon nekoliko sekundi mi izbaci onaj prozor gdje treba da izaberem particiju međutim tu nastaje error i kaze da nemam drajvere od SATA . Mogu jedino da napravim preko cmd ali tako cu formatirati cijeli HDD a to ne zelim jer nemam gdje backup sve podatke.
Ovaj problem mi je nastao nakon što sam prešao sa OSX-a na W7.
Laptop je: Asus X53SD

Ja sam imao sličan problem, moram sam formatirati HD nisam imao izbora.Problem je bio taj što W7 install window nije mogao da prepozna gpdr format HD-a, znači ništa mi drugo nije preostajalo nego formatirati HD.  
Podatke iz hdd-a na kojem su ti podaci prebaci na drugi hdd tako da ga mozes formatirat i kasnije vrati podatke na isti. :)
Ovom problemu samo formatiranje moze pomoc.
Americaaa je napisao/la:
Podatke iz hdd-a na kojem su ti podaci prebaci na drugi hdd tako da ga mozes formatirat i kasnije vrati podatke na isti. 
Ovom problemu samo formatiranje moze pomoc.
Problem je sto nemam drugih hard diskova na koje bi mogao prebacit a ni usb-a, trajalo bi vjecnost da to sve narezem na CD
noisewave je napisao/la:
Problem je sto nemam drugih hard diskova na koje bi mogao prebacit a ni usb-a, trajalo bi vjecnost da to sve narezem na CD
Jesi probao da boot-aš sa cd-a?
Nisam siguran da ti može pomoći ova solucija kad je takav problem, ali probaj u BIOS-u prebaciti HDD sa HDD/IDE na AHCI mode.
Isto mi se desilo, restartovao pc i sve uredu bilo 
Shuwe je napisao/la:
Isto mi se desilo, restartovao pc i sve uredu bilo 
Restartovo sam vise puta i opet isto
Ovo se često dešava zbog same instalacije "podataka na CD/DVD" Ili čak lošeg čitača, helem sa drugim DVD-om ili čak USB instalacijom bi riješio taj problem.

Probaj drugu instalaciju i riješit ćeš problem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.