Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HDD mi se puni automatski ?

128 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.12.2013. u 23:39

Eh ovako,PC mi zadnjih desetak minuta strasno zastekao..i sad se opet vratio u normalu...al mi jedno nije jasno.. Slobodan prostor na HDD-u se smanjuje iz minute u minutu..nista ne skidam niti downloadujem...do cega bi to moglo biti?..Jednom se spustilo do 10GB slobodnog prostora..i opet podiglo na nekih 20 GB...POTPUNA KONFUZIJA :S.

Skenirao sam PC od virusa,i nema nicega..
ja ipak mislim da ti je to virus, ali je uspio i da ti zarazi antivirus te se tako skriva, vjeruj mi, znam iz iskustva, probaj reinstal antivirusa, avg preporučujem ako ni to ne upali, jbg generalka na C xD
igras li cs 1.6 mozda?
SsKull je napisao/la:
igras li cs 1.6 mozda?
c.s 1.6 izbrisan odavno...Gledam malo na net-u i vidim par slicnih slucajeva ^^..u medjuvremenu mi se kapacitet hdd-a opet povecao -
Rayleigh je napisao/la:
c.s 1.6 izbrisan odavno...Gledam malo na net-u i vidim par slicnih slucajeva ^^..u medjuvremenu mi se kapacitet hdd-a opet povecao -
hahaha reko da te nije ko pwnovao pa dok igras csa u sekundi uslika 10 20 slika koliko vec, i puni se hdd
Skinuo sam MALWARE....i evo na pocetku SCAN-a...puna šaka VIRUSA    
Preporucujem ti instalaciju windowsa nanovo, da uklonis sve viruse  
max1 je napisao/la:
Preporucujem ti instalaciju windowsa nanovo, da uklonis sve viruse  
To ću i uraditi,bez obzira sto sam obrisao 16 virusa,opet mi sve djeluje usporeno :/ ..nema druge neg nanovo podići sistem...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.