Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pitanje - Fakultet?

165 pregleda · 6 odgovora · otvorena 11.06.2013. u 12:51

Pozdrav, zanima me samo par informacija sto se tice nekih informatickih fakulteta. Zanima me gdje jos ima neki informaticki fakultet izuzev ETF (Racunarstvo i informatika) u Sarajevu i onog u Mostaru?

i zanima me za ovaj ETF u Sarajevu, kada zelis da budes samofinansirajuci student, je li polazes prijemni ili im samo das' lovu i tjt 

molio bih bez spama i raznih komentara "ovo je gamerski forum" bla bla .. tema je u coffe shopu 
Elektrotehnicki fakultet ima u Banja Luci , u Lukavici i u svakom gradu gdje postoji Univerzitet.
Moras ici na prijemni da bi bio samofinansirajuci student na ETF-u u Sarajevu.
Imas u travniku informatički fax,privatni..
Zanima i mene fakultet zdravstvenih studija u Sarajevu , iskustva ?
Ako zelis studirati na ETFu u Sarajevu, spremi se da malo zrtvujes slobodnog vremena i da dobro zagrijes stolicu.
Moj savjet ti je upisi ETF u Tuzli, laksi je 1,75 puta ovog u Sarajevu a ne igra ti toliku ulogu oko posla.

Prijemni moras polagat i prijemni je prelagan ( u Tuzli je 2 puta laksi ). Ne moras se ni spremat ako si imao imalo bolju matematiku u srednjoj.

Lijep pozdrav.
Samo da te upozorim ako želiš znanje,nemoj ni pod razno upisivati u Travniku.Prelagano je i riješava se kovertama,ništa ne naučiš i nemaš posebnu potražnju kao sa fakultetom u gl.gradu

Imamo pun ku**c fakulteta,mozda 2 valjaju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.