Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fakultet Zdravstvenih Studija Sarajevo

136 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.03.2014. u 21:24

Pozdrav ljudi, evo bliži se kraj godine, pa sam kontao upisati ovaj fakultet, pa bi zamolio nekog ako ima ovde a da ja na tom fakultetu ili ima neku rodicu, rođaka, prijatelja, prijateljicu, da me kontaktira preko inboxa da razmjenimo facebook, da ga malo pitam detaljnije informacije koje me zanimaju. Smjer fizioterapeut.

http://www.fzs.unsa.ba/
Dakle to je taj fax.

Puno bi mi značilo to, pa eto, nadam se da će se naći neka dobra duša. :D

Hvala vam.
Imam par drugova tamo, znam samo da je medju laksim fakultetima i da je anfiteatar gdje su predavanja odron zesci :D
Je l' možeš pitati kojeg druga da l' može da mi pomogne, tj. da mi da koju informaciju, pa da mi prosljediš ili da mu prosljediš fb profil kako bi ga mogao pitati neke stvari?
HighSkill je napisao/la:
Je l' možeš pitati kojeg druga da l' može da mi pomogne, tj. da mi da koju informaciju, pa da mi prosljediš ili da mu prosljediš fb profil kako bi ga mogao pitati neke stvari?
Znam da su mi pojedini pričali da ti bude veći mito nego plata nakon tog završenog fakulteta  A opet zavisi tu dosta stvari od tebe(Koliko ćeš učiti npr).
Ako nisi imao 4.1 prosjek u srednjoj na kraju(mislim ono sve ukupno) sanjaj o faksu.
Mozes poloziti prijemni koji je pussy smoke ali neces biti primljen,onda predaji za vandredne sto je meni besmisleno za visu skolu dati 8 hiljada (4godine) + jos neke dotatke .

Koliko sam cuo jos uvijek rade neku sistematizaciju te pricaju kako ce diploma biti priznata,sada jos nije.

Eto ukratko ja ti govorim jer sam ja predavao gore i nisam upao.
Zhak je napisao/la:
Ako nisi imao 4.1 prosjek u srednjoj na kraju(mislim ono sve ukupno) sanjaj o faksu.
Mozes poloziti prijemni koji je pussy smoke ali neces biti primljen,onda predaji za vandredne sto je meni besmisleno za visu skolu dati 8 hiljada (4godine) + jos neke dotatke .

Koliko sam cuo jos uvijek rade neku sistematizaciju te pricaju kako ce diploma biti priznata,sada jos nije.

Eto ukratko ja ti govorim jer sam ja predavao gore i nisam upao.
A istina, prosjek mi je 3.7 - 3.8..Za prijemni sam spreman da je mogu biti spremniji..Ali sada kad ti tako kažeš, dvoumim se, ne samo na osnovu tvog mišljenja, nego i na osnovu drugih..
Dođe mi da odjebem sve i upišem žurnalistiku -.-'.
Koji si ti fax na kraju upisao?
HighSkill je napisao/la:
A istina, prosjek mi je 3.7 - 3.8..Za prijemni sam spreman da je mogu biti spremniji..Ali sada kad ti tako kažeš, dvoumim se, ne samo na osnovu tvog mišljenja, nego i na osnovu drugih..
Dođe mi da odjebem sve i upišem žurnalistiku -.-'.
Koji si ti fax na kraju upisao?
Nisam nista,odmaram godinu i odradjujem staz.

Ja sam imao isti prpsjek kao ti i bio sam bruku ispod crte.Vrlo vjerovatno da cu upisati fasto .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.