Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Metalurški fakultet ?!?

144 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.08.2013. u 14:54

Pozdrav svima,
Došlo vrijeme da se razmišlja o fakultetu. Meni najbliži i najeftiniji fakultet je Metalurški.
Zanimaju me sljedece stvari :
- Kriterij za primanje na fakultet
- Predmeti na fakultetu, te smjerovi
- Šta se može raditi sa završenim tim fakultetom, uzmite u obzir da je u mom gradu Željezara, te kolika je potražnja za to odnosno koliko ima ljudi na birou sa tim fakultetom, otprilike ?

P.S. ko pomogne evo mala nagrada
Brat moj,jesi razmislio ikad da se posavjetuješ sa roditeljima,da pitaš nekog starijeg ili nekog ko je studirao/studira na tom fakultetu,ili ne d'o Bog da odeš do fakulteta i vidiš to s obzirom da je najbliži ? 
sNiiz je napisao/la:
Brat moj,jesi razmislio ikad da se posavjetuješ sa roditeljima,da pitaš nekog starijeg ili nekog ko je studirao/studira na tom fakultetu,ili ne d'o Bog da odeš do fakulteta i vidiš to s obzirom da je najbliži ? :D
Sta cu se savjetovat s roditeljima kad ne znaju sastavit 2 pametne, da znam nekog ko je studirao ne bih postavljao temu, s obzirom na obzir da mi je najblizi ako mi niko ne pomogne na g.ba otici cu do fakulteta .
Pozdrav
P.S
nadji nekog drugog pa nabijaj postove !
bogetina je napisao/la:
Sta cu se savjetovat s roditeljima kad ne znaju sastavit 2 pametne, da znam nekog ko je studirao ne bih postavljao temu, s obzirom na obzir da mi je najblizi ako mi niko ne pomogne na g.ba otici cu do fakulteta .
Pozdrav
P.S
nadji nekog drugog pa nabijaj postove !
A hajd iskreno reci gdje je veca mogucnost da ces naci pomoc na gamersu ili u samom fakultetu  
Un4giveN je napisao/la:
A hajd iskreno reci gdje je veca mogucnost da ces naci pomoc na gamersu ili u samom fakultetu ??? :P
A i sta kad ode na fakultet ? Dobit ce informacije sto se tice upisa sta je potrebno itd. , ali bas ce mu oni dati realnu sliku o fakultetu -.-' . Normalno da ce reci sve najbolje a to koliko je ljudi na birou , koliko se isplati to studirati ce naravno zaobici :)
Jest da slabo ko i na gamersu ce mu imati sta vise reci ali sta znas mozda ima neko studira ...
Znal ko sta o Difu Sarajevo ?
emsel je napisao/la:
A i sta kad ode na fakultet ? Dobit ce informacije sto se tice upisa sta je potrebno itd. , ali bas ce mu oni dati realnu sliku o fakultetu -.-' . Normalno da ce reci sve najbolje a to koliko je ljudi na birou , koliko se isplati to studirati ce naravno zaobici 
Jest da slabo ko i na gamersu ce mu imati sta vise reci ali sta znas mozda ima neko studira ...
Jel lakse onda stavit temu na nekom portalu koji je posjecen starijim momcima i ljudima(tipa klix.ba) nego na gamerskom portalu gdje je 90% djeca ? 
Un4giveN je napisao/la:
Jel lakse onda stavit temu na nekom portalu koji je posjecen starijim momcima i ljudima(tipa klix.ba) nego na gamerskom portalu gdje je 90% djeca ? :P
Pa normalno da jeste :) , i ja sam o tome razmisljao ali ne postavljam ja temu tako da :)
Rješenje
vidi ovo,malo sam trazio po googl-u i naso ovo : http://www.famm.unze.ba/
Tu imas nekakve informacije,a imas i jos njih na googlu..

A,ako ti ovo ne pomogne.Put pod noge ,u fakultet i raspitaj se 
almiir176 je napisao/la:
vidi ovo,malo sam trazio po googl-u i naso ovo : http://www.famm.unze.ba/
Tu imas nekakve informacije,a imas i jos njih na googlu..

A,ako ti ovo ne pomogne.Put pod noge ,u fakultet i raspitaj se :)
Nisi sve odg, ali dovoljno evo ti bobe, hvala
hvala i teb na bobama 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.