Juce sam upalio lol vidim dobio od nekog boost onaj 20 win. I sad kako da ga aktiviram ne znam?
Diskusija
Zaključana
lol ip boost
71 pregled · 7 odgovora · otvorena 07.06.2013. u 12:58
Automatski je aktiviran, čim dobiješ game dobit ćeš i bonus preko IP boosta, i sve tako 20 dobijenih game-ova.
Shylok je napisao/la:
Automatski je aktiviran, čim dobiješ game dobit ćeš i bonus preko IP boosta, i sve tako 20 dobijenih game-ova.
RSF je napisao/la:
igramo sam 3,4 nisam dobio samo mi stoji jos ono 20 wins to expired,al mozda je juce bio bug neki jer ionako juce je bilo puno bugova,izbacivalo je dosta ljudi,lagalo im je i jos...
To su svi dobili na westu zato sto su im serveri lagali,i to nam je kao iskupljenje samo igraj 20 winova sledecih ces dobijat povecan ip za 200%
Ip boost su ti oni objasnili sta je, dobijas 200% ip vise.
A to sto si izgubio 4 i jos uvijek ti stoji, pa ip boost ti radi na pobjede, znaci 20 pobjeda 20 ip boostova potrosi, 20 izgubljenih 0 ip boostova potrosenih, kontas me. xD
A to sto si izgubio 4 i jos uvijek ti stoji, pa ip boost ti radi na pobjede, znaci 20 pobjeda 20 ip boostova potrosi, 20 izgubljenih 0 ip boostova potrosenih, kontas me. xD
Samo kada pobijedis game trosis IP boost
znam znam al juce sam pobjedio i desio se neki bug nije mi povecao ip al sad je sve normala dobio 404 ipa xD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.