Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Edward ušao u Curse Gaming

151 pregled · 6 odgovora · otvorena 07.06.2013. u 20:45

Bivši igrač Gambit gaming-a Edward Abgaryan prelazi u NA scenu u team CURSE GAMING.
Baš me zanima kako ce se prilagoditi pošto je i on sam priznao da ima problema sa engleskim jezikom.
Jedva čekam NA LCS SUMMER da vidim kakva ce bit performanca u teamu.
Source:
http://www.teamcurse.net/news/24530-team-curse-adds-edward-to-starting-league-of
Vaša mišljenja?
Ovo je jako smiješno  

On je bio malo glup što je napustio Gambit učinio je ogromnu grešku i jako će se teško uklopiti,a pogotov u Curse!
Dlareth je napisao/la:
Ovo je jako smiješno  ;)

On je bio malo glup što je napustio Gambit učinio je ogromnu grešku i jako će se teško uklopiti,a pogotov u Curse!
cuj ucinio ogromnu gresku, ne slaze se s ekpiom, naravno da ce je napustit onda (to jest u ovom slucaju je to genja ako sam dobro cuo) i potrazit neki drugi tim, to da je americki i meni je smijesno, ali greska to nije :D
Pandzinho je napisao/la:
cuj ucinio ogromnu gresku, ne slaze se s ekpiom, naravno da ce je napustit onda (to jest u ovom slucaju je to genja ako sam dobro cuo) i potrazit neki drugi tim, to da je americki i meni je smijesno, ali greska to nije 
Samo kažem ti vidjećeš čuj ode u NA  
Bolje mu je u NA,samo ga zajebava Engleski jezik i imaju samo 1 dan za practice prjie ovog turnira.Sad su masine ocm,sa Voyboyem,Saintvicious... GL
Što se odma svi bune biće ovo zanimljivo ba  

Ko da mi imamo hajra, iko od nas ko gdje prelazi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.