Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

New Champion ?!?

195 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.06.2013. u 14:15

Evo došla mi ideja da na ovom forumu zajednički pokušamo napraviti nekog championa. Ovdje ima dobrih dizajnera za skinove i tako to... Ja sam osmislio nešto za novog championa, a i svi će prijedlozi biti uvaženi.

Kada uradimo sve to objaviti ćemo na Riot forum za glasanje, a pošto nas ima dosta ovdje možda nam to i uspije.

Evo šta sam ja zamislio:

We came up with an idea to create a new champion "Chombe" drunkard Gragas' son.. Chombe will be a ranged mage.
Chombe would have these abilities:

1. Passive: Every third basic attack will do bonus damage
2. Q: Chombe throws a big bottle of beer that does AoE magic damage
3. W: Chombe creates wall made of beer bottles and upon enemy colision the wall crashes on them dealing magic damage
4. E: Chombe pulls out a big bottle of beer out of his pocket, drinks it, increases his health and the damage on his abilities for 10 seconds.
5. R: Chombe creates a big cloud of bottles of beerwhich crashes on a target champion, dealing magic damage and slowing them..
HEALTH ON START: 410+ 55
HEALTH REAGEN ON START: 7.25 + 1.25
MANA ON START: 250 + 37
RANGE ON START: 550
ATT DAMAGE ON START: 55 + 2.852
ARMOR ON START: 20
MAGIC RESIST ON START: 25
MOVEMENT SPEED: 315

Svaka ideja u post
Spammeri STOP !
P.S ovaj pocetak sam tako zamislio kad budemo slali.

EDIT: Nikad duži edit tuđeg posta nisam radio....
hahahahahah napacen, i btw previse lici na gragasa 
Dobra ideja za temu, ali izgleda da si se posvađao sa gramatikom i pravopisom.
hejl je napisao/la:
hahahahahah napacen, i btw previse lici na gragasa :D
Pa vidis da je njegov sin :P .Predlozi ti nesto pametno :D
hahaha s tim da lose pises engleski ovo je odlicno.
Naziv champa bas da se zna da je Bosanac :D mada ovi abillities i nisu nesto :D
Almir92 je napisao/la:
hahaha s tim da lose pises engleski ovo je odlicno.
Naziv champa bas da se zna da je Bosanac :D mada ovi abillities i nisu nesto :D
Samo reci sta da mu stavimo za spelove pa cemo vidjet . Trebamo jos napisat koliko ce koji spell raditi dmg-a
pa nemora abiliti biti da pravi zid od boca koje se ruse na njega :D to bas nekako sucks :D

Q - Throw bottle
throw a beer bottle into enemy causing 30dmg and reduce moving speed by 10%

W - Bomerang Bottle
zvekne enemy-a u celo i vrati mu se pritom nanosi x veci dmg

E - Energy Beer
Restore 50% of missing health

R - Flush Bottle
Spilling a bottle of beer into target enemy doing magic dmg 100% on first dodge,75% on second and 50% on third

haahah
Almir92 je napisao/la:
pa nemora abiliti biti da pravi zid od boca koje se ruse na njega  to bas nekako sucks 

Q - Throw bottle

W - Bomerang Bottle

E - Energy Beer

R - Flush Bottle
Spilling a bottle of beer into target enemy doing magic dmg 100% on first dodge,75% on second and 50% on third

haahah
Ovaj tvoj E bi trebao imati cooldown od 50 sekundi...
Almir92 je napisao/la:
pa nemora abiliti biti da pravi zid od boca koje se ruse na njega :D to bas nekako sucks :D

Q - Throw bottle

W - Bomerang Bottle

E - Energy Beer

R - Flush Bottle

haahah
Ovaj w spell ti je nekako vise za passiva ::LikeaSir::
Ulti - stvori bazen ono pun pive, nesto slicno Jarvanovom ultiju, i taj ulti nanosi nesto stete i kada presusi bazen za 2 sekunde, slijedece 3 sekunde svi heroji koji su bili u njemu su usporeni 

I more pasiva, svaki treci udarac u heroja, on dobija 10 golda a heroj koji napadnut gubi 10 golda, fol naplati mu za pivu
::BlackGuy::
Ja bi mogo pomoc oko dizajna nek jos neko stavi post ko bi mogo radit :P Doobra ideja ako moze u sticky
Mozda bi bilo bolje da mu taj skill nije na fazon gragasa, nego da vise bude kao support, npr. stavis mu da kad ga udari sa Q dobije ono kao izmjenjene komande na par sec. (kad krene desno ide mu lijevo i tako..)
BeLaYoB je napisao/la:
Mozda bi bilo bolje da mu taj skill nije na fazon gragasa, nego da vise bude kao support, npr. stavis mu da kad ga udari sa Q dobije ono kao izmjenjene komande na par sec. (kad krene desno ide mu lijevo i tako..)
To je dobra ideja.Prihvaceno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.