Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TP Link TL-WR340G

117 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.06.2013. u 23:20

sta ima sta radite,posto sam truba za kompjutere i ove wireles djavole,pa sam se morao vama obratit.

Dobio sam CD uz kupnju ovog wirelles rutera sta je vec,i prvi put sam namjestio,namjestio mi komsija,i poslje nekog vremena sam prodo laptop(trebale pare)i onda sam i ovaj wireles ukino,medjutim prije neki dan dobijam laptop opet i evo nakanio sam se da opet wireles prikljucim al ne ide i bog,ofirno mi komsiju zvat u 11 stariji covjek pa reko da pokusam sam,uz kupnju sam dobio u paketu naravno i cd onaj prcasti i pokrenem ja cd i radim sve sto mi on kaze prikljucim kako je tamo docarano itd,i sve bude udure sve ove lampice rade,i kad dodje na kraju izbaci mi ovo(vec dva puta zaredom)
Pa posto ovde ima vas drama sto znate oko ovoga ako moze ikako da mi pomognete bio bih vam zahvalan.
Prikljuci ruter i vrati na fabricka podesavanja posto je vec koristen jednom, znaci olovkom tamo kod antene pritisni i drzi malo (mala rupica) , pa onda pokusaj sa cd-om podesiti.

Imas ovdje sve po tanane.. slikovito kako sta konfigurisati.

http://www.kbcnet.rs/sites/default/files/uputstva/tplink340gnovo.pdf
ovo mi resetovanje nece,a to sam ukucavo i nema boga da udje,ukucavo sam jos neki broj mjesto tog zadnjeg keca nula dodje al nece nema boga

i ustvari sve sto oni rade na tom linku radim i ja isto sa ovog CD-A,pita me koju cu konekciju uzet,koja ce mi zastita biti itd...
needforcrack je napisao/la:
ovo mi resetovanje nece,a to sam ukucavo i nema boga da udje,ukucavo sam jos neki broj mjesto tog zadnjeg keca nula dodje al nece nema boga

i ustvari sve sto oni rade na tom linku radim i ja isto sa ovog CD-A,pita me koju cu konekciju uzet,koja ce mi zastita biti itd...
Mora ti moci restat rutera, pritisni i drzi malo vise dok se sve lampice ne pogase i ponovo upale.

Pogledat cu jos malo po netu, posto nisam neki manijak za ove stvari a izgleda da ovih nema koji znaju oko ovoga 

Ako nadjem nesto editovat cu post.
Lima je napisao/la:
Mora ti moci restat rutera, pritisni i drzi malo vise dok se sve lampice ne pogase i ponovo upale.

Pogledat cu jos malo po netu, posto nisam neki manijak za ove stvari a izgleda da ovih nema koji znaju oko ovoga :D

Ako nadjem nesto editovat cu post.
govorim da se nije nista promjenilo,resetovo sam ja njega al isti mi problem na kraju izadje.

Ma ako nista zvat cu nekog da ne peglam ni vas ni sebe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.