Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kamera na laptopu

65 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.05.2013. u 15:17

Ja mislim da je ovo pravi forum SK al ak nije prebacite.
Da krenem sta sam vas htjeo pitati, a prob je u tome kamera na laptopu ova sto je integrisnaa sto dodje fabricki jel moguce da, mozda jest malo glupo pitanje al jel moguce da neko drugi gleda tebe preko te kamere a da uopste ne svijetli lampica na kameri da je ukljucena a da daje nekom dr sliku a da to ni sam ne znas 

Bez glupim odgovora molim ... Unaprijed hvala ...
Moguce, hahah. Bas si d**o pa se prepo da neko vidi a? :D
Nemoguce. Nemoj da se sekiras.
SRCEMOJE je napisao/la:
Nemoguce. Nemoj da se sekiras.
Mogu ce je, treba znat. Za laike mozes preko RAT dosta toga :D
mrWa je napisao/la:
Mogu ce je, treba znat. Za laike mozes preko RAT dosta toga 
Ako sam JA reko da je nemoguce onda je nemoguce. Molim te nemoj da me ispravljas.
mrWa je napisao/la:
Moguce, hahah. Bas si d**o pa se prepo da neko vidi a? 
ne radim ja to vise ne sjekeraj se nije to sto si pomislio... hehehe !!
SRCEMOJE je napisao/la:
Ako sam JA reko da je nemoguce onda je nemoguce. Molim te nemoj da me ispravljas.
Pa ko si ti da tvrdis da je nemoguce kad se moze, ima toga na internetu sila tutoriala i svasta kako da to radis i sad ti naso ne moze ovo on.
mrWa je napisao/la:
Pa ko si ti da tvrdis da je nemoguce kad se moze, ima toga na internetu sila tutoriala i svasta kako da to radis i sad ti naso ne moze ovo on.
hajde reci koje boje majicu nosim ?
AJdE je napisao/la:
ne radim ja to vise ne sjekeraj se nije to sto si pomislio... hehehe !!
Ma zezam te, moguce je al tesko da bi ti neko to uradio moras imat otvoren port sad ne znam koji. A to ti niko ne moze otvorit neg ti sam. Preko tog porta se on konektuje i onda radi sta oce itd. Moguce je al tesko tako da ne vjerujem da te neko gledo :D
mrWa je napisao/la:
Ma zezam te, moguce je al tesko da bi ti neko to uradio moras imat otvoren port sad ne znam koji. A to ti niko ne moze otvorit neg ti sam. Preko tog porta se on konektuje i onda radi sta oce itd. Moguce je al tesko tako da ne vjerujem da te neko gledo 
pitam iz razloga jer mi je laptop 24h online i sve sta ja radim po kuci u svojoj sobi nbitno dal karam spavam ili slicno, zapitam se jel to moguce ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.