Pozdrav gameri i gamerice!
U cilju da obnovim ovaj board otvarat cu svakih 7-10 dana aplauz diskusije.
Kakvo iskustvo imate sa browser igricama? Koje su vam prve igrice, zasto ste ih prestali igrati ili zasto ih jos igrate? Dovoljno je da napisete bar 5 recenica.
Evo za primjer:
Prije 5 godina krenuo sam igrati razne igrice po Facebooku. Kasnije me prijatelj upoznaje sa Ikariamom. Bio sam bot na pocetku, varao sam igricu, dobivao ban dosta puta i onda sam odlucio se uozbiljit. I danas igram na beta serveru, 2,300 000 bodova. Igram jos i gladiatus i nemexia i extra su igrice jer ima igraca, nitko ne napada low igrace nego samo svoj level tako da se mozes razvit brzo.
- Imate velik izbor browser igrica, od menadzera i tako dalje.
-Svako tko napise bar 5 recenica dobit ce APLAUZ!
- Svaki pokusaj trolla = ŠAMAR!
Uzivajte!
U cilju da obnovim ovaj board otvarat cu svakih 7-10 dana aplauz diskusije.
Kakvo iskustvo imate sa browser igricama? Koje su vam prve igrice, zasto ste ih prestali igrati ili zasto ih jos igrate? Dovoljno je da napisete bar 5 recenica.
Evo za primjer:
Prije 5 godina krenuo sam igrati razne igrice po Facebooku. Kasnije me prijatelj upoznaje sa Ikariamom. Bio sam bot na pocetku, varao sam igricu, dobivao ban dosta puta i onda sam odlucio se uozbiljit. I danas igram na beta serveru, 2,300 000 bodova. Igram jos i gladiatus i nemexia i extra su igrice jer ima igraca, nitko ne napada low igrace nego samo svoj level tako da se mozes razvit brzo.
- Imate velik izbor browser igrica, od menadzera i tako dalje.
-Svako tko napise bar 5 recenica dobit ce APLAUZ!
- Svaki pokusaj trolla = ŠAMAR!
Uzivajte!
pff navukao se na sranje u net klubu
Fb,g.ba i tako to,al eto nista posebno
Inače igrao sam i O-game sa bratom isto dobra igrica.