Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Iskustvo sa browserima

578 pregleda · 48 odgovora · otvorena 29.05.2013. u 10:51

Pozdrav gameri i gamerice!

U cilju da obnovim ovaj board otvarat cu svakih 7-10 dana aplauz diskusije.

Kakvo iskustvo imate sa browser igricama? Koje su vam prve igrice, zasto ste ih prestali igrati ili zasto ih jos igrate? Dovoljno je da napisete bar 5 recenica.

Evo za primjer:

Prije 5 godina krenuo sam igrati razne igrice po Facebooku. Kasnije me prijatelj upoznaje sa Ikariamom. Bio sam bot na pocetku, varao sam igricu, dobivao ban dosta puta i onda sam odlucio se uozbiljit. I danas igram na beta serveru, 2,300 000 bodova. Igram jos i gladiatus i nemexia i extra su igrice jer ima igraca, nitko ne napada low igrace nego samo svoj level tako da se mozes razvit brzo.

- Imate velik izbor browser igrica, od menadzera i tako dalje.

-Svako tko napise bar 5 recenica dobit ce APLAUZ!
- Svaki pokusaj trolla = ŠAMAR!

Uzivajte!
Hmm pa ubjedljivo najdraza browser igra mi je bila Mafia Wars na facebooku. Bio sam nagurao 1k+level ali neko je vrijeme nisam igrao i onda me prosla zar za tom igrom.

Druga najdraža browser igrica mi je 11Betting, za one koji ne znaju to je virutelna kladionica gdje su postavljeni pravi tipovi iz raznih sportova(od tenisa, fudbala, kosarke, rukometa itd itd) gdje osvajate virutelne pare/bodove ako pogodite cijeli listic. Bukvalno isto kao i prava kladionica.Poceo je igrati prije mozda godinu i po i dan danas je igram

Post dobio aplauz od icco22

Naravno sve je pocelo tako sto sam dobio internet i facebook , odmah sam poceo sa Teksas Holdem pokerom , tada je bilo in igrati farmvile , te sam od jednog kolege cuo za Runescape pa sam i njega poceo igrati ali nisam dugo , poslije toga sam se bazirao na travian ,ikariam i plemena ali svremenom i to ostavljam i sada igram samo Top eleven , ponekad i Belot ....

Sto se tice Browser igrica igrao sam Gladiatus.
Igrica nije losa cak sam davao i kredit za neke mačeve dijamante,.itd.
Igrao sam i 8 ball poll ali tu se previse iznerviram,jer ubacim cesto crnu kuglu slucajno i izgubim gejm.
Takoder igrao sam i Texas Holdem Poker tu sam izgubio oko 2 bilijona cipova.
Cak sam i zaradivao na poker cipovima.

Da nadodam sretno sa modom i pamet u glavu icco, a ovo je to to sto sam prico ;)

Sto se tice mene i browser igara, sve je pocelo od fb-a i pokera, gdje sam se neko vrijeme bas bio navukao na to, igrao dan i noc, poslije nekog vremena prijatelj me je upoznao sa travianom, bitefight, etc, gdje sam sa fb-ovih igara presao na to, igrao neko vrijeme i poslije toga ostavio browser igre skroz, zatim se vratio na miniclip, gdje sam sa rajom iz razreda igrao biliara stalno (jer je onaj na fb-u suxao samo tako).

Od browser igri sto danas igram su soccermanager, haxball i neke igre sa miniclipa samo kada mi je dosadno.

Još prije nekoliko godina sa par drugara krenuo igrati Ikariama, stvarno igra mi se nenormalno svidjela, ono poraziš nekoga pa okačiš na forum u Hall of Fame, gotiva sve.  Ali vremenom drugari prestajali igrati, igra se mjenjala(na gore, po meni) te me više nije privlačila kao nekada.  Prestao igrati Ikariama, 2-3 mjeseca nakon prestanka redovno posjećivao forum i to, a onda sam i to prestao.. Prije par mjeseci gledao sam Travian, ali stvarno loša igra do bola.. 

Prva browser igra koju sam igrao je PopMundo. Napraviš svoj bend, pišeš pjesme, i sl. Onda ide Travian, igrao par mjeseci i dosadilo. Do nedavno igrao Haxball, Ball3d, Top eleven, ali i to prestao. Uđem nekad da dobijem tokena.

Sve je pocelo kada sam ono dobio internet i registrovao se na fb.

Poceo sam igrati starog CarTowna nije bilo tu 20-30 auta.

Igra se razvijala pa sam je nastavio igrati i odjednom je bio neki update i nekako mi je ruzno izgledala .

Poslije toga poceo igrati haxballa roko sa rajom cijeli dan, poslije su dosle menagerske igre kao Top eleven koje sam igrao 10 minuta u danu.

Sada pucam Ball3D i nista vise .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.