Nemam vremena nicije da citam, al ja sam se od svog pocetka koristenja interneta naigrao browser igrica upoznao raje, znaci ne moguce, sad samo travian igram..

My story:
Sve je krenulo od fejsa, poker, farma itd..
1 Igra ozbiljna eRepublik, tu sam imao acc svoj i banovali me tek kad sam poceo nisam znao multijat davno prije bilo svi multijali ja nisam znao, bio 21 lvl, dadose mi ljudi acc, 25lvl, usao u 13th, jedna zenska sto je vodila tj ime joj princeza bila kao moja mama ono net, tamo na erepu, sve mi dala na pocetku nikad nisam ostao bez hrane kasnije sam vodio 13th, pa smo kasnije se zdruzili s jednima i to je to, kad sam doso na acc do 39lvl, ljudi mi hakirali acc neko hakiro nisam ga nikako mogo vratit jer nisam znao mail, i presto igrat pozdravio se sa svojima i tako to, na fb se jos druzim sa tom princezom, i idalje je za mene mama

net' dobri smo i tako to, samo da kazem, multijo jesam nisam placo golde, moj drug Mirzet Ahmetovic , tj Don Milli kad sam ja otiso on je bio 48lvl, nemam sta ocvikavat, multijali smo zajedno on me naucio multijat, svaki dan sam prolazio sa 10 golda, i po 100k bama, kad nestane opet i sve tako.. Bio sam jak, djelio para kruha, puca svega , imo najvise puca , skupljali ja i Milli, ovo je na kraju teksta u pola price, ja vise ne igram erepublik, onda su me raja zvala na esim..
2 Igra Esim, igrao sam na primeri tad nije bila secura, slab sam bio al iz dosade radio za raju da imaju puca kruha i tako to, da mogu djelit ostalima ja sam samo redovno radio i to je to, upozno dosta raje, dosla onda secura i postao ozbiljniji prodo acc sa primere i nastavio na securu igrat, prvih 10 dana bio sam jak, u svjetu na esimu bio top50, imo dosta dmg puco, zato sto sam prodavo erep golde za esim tako sam radio bio sam jedan od jacih, malo kupovo golda da imam status i to je to, bio jak, dobivo ban 50 puta, ali imo veze sa adminima bilo admina iz Srbije pa dobivao unban i tako to, znaci ne mogu se sjetit ime admina zajedno smo prodavali erep golde za esim tako da me stitio , a ja nikome za njega nisam govorio, eto bili smo najjaci, ja u BiH bio najjaci , al bio dobar sa Srbima tu, posto smo na primeri sabili , svi sovali moji samo ja nisam znaci bio stalno na njihovom kanalu mibbit, dali mi drzavljanstvo, samo nisam puco protiv nas, al pucao za njiha uvjek i za nas, e onda sam se vratio u Bosnu i doveo Srba da glasaju za mene, sve se slozili, bio predsjednik, imali zajedno sve al nasi stalno kvarili sve, i onda sam otiso u Srbiju vratio se, jer nisam vise bio preds.. nije se dalo nece timsku igru, onda sam prodao acc, nekom strancu za 100e, ne lazem bio jedan od jacih a i nisam htjeo vise igrat , samo me lik pito hoces prodat, i na paypal mi poslao 100e, znaci ne vjerujem valjda lik ima para, iz SADa neki, samo golde kupovo..
3 Igra vPopulus - tu sam haro, i cao

Ne igram vise
4 Igra cyberrepublik - tu sam isto radi raje da im radim i to malo puco, banovan bio jer sam trejdovo goldima al bio Turcin sto me banovo zamolio ga ja kao Muslimani vratio mi unban, al nisam vise smjeo prebacivat golde, i opet ja nastavio za sedmicu da se ne skonta i skonto me i reko lik moram, ja rekao necu vise kunem se, kaze ok, na eng smo pricali, bio dobar sa njim , dao njemu acc on dao nekom drugu
5 Igra Travian - ovo sto nabrajam 1,2,3,4,5 nije to po redu, al eto moje igre, i dan danas igram travian, ne smje me niko dirat i to je to , igram tri godine, 2 servera igrao sa jednom ally i sad igram sa njima na ts1.travian.ba TATTOO% alijansa , sve puno , timski, znaci tatoo najjaca bori se sa legijom i to je to , jak sam tamo, ako hoce neko da igra sa mnom NEK ME PM AKO NEKO HOCE DA IGRA SA MNOM, nek se vidi ovo velikim slovima, posto trazim sitera