Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Magma Chamber - mapa za 1v1 i 2v2

162 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.05.2013. u 16:23

Približavanjem All Star mečeva u Šangaju ovaj tjedan, Riot je objavio slike i neke pojedinosti o novoj mapi Magma Chamber.

Magma Chamber je zamišljena kao mapa za 1v1 i 2v2, koju će prvi testirati igrači na All Star natjecanju sljedeći vikend u Šangaju. Zamišljeno je da se igrači koji igraju Top, Mid i Jungle sukobe, naravno, 1v1, dok će igrači iz Bot lanea igrati 2v2.

Tokom All-Star tjedna, igrači će odnijeti pobjedu na Magma Chamber ako ostvare nešto od sljedećeg:

- Ubiju 100 miniona
- Unište neprijateljski turet
- Ostvare first blood.

Mapa će za sve igrače biti otvorena tek prije početka Sezone 4. To trenutno izgleda poprilično daleko, ali Riot se želi uvjeriti da da mapa ispuni sve standardne, od balansiranja itema za mapu do otkrivanja i rješavanja bugova.

Vaša mišljenja o ovoj mapi?

Izvor: LeagueofBalkans
Kasniš. Već su bile vijesti prije 4-5 dana. Na Allstaru se igrala mapa i tako dalje...
BannedOTF je napisao/la:
Kasniš. Već su bile vijesti prije 4-5 dana. Na Allstaru se igrala mapa i tako dalje...
Allstar jučer završio. Gledao sam, Korejci i Kinezi u finalu, Europa & America so low.
I ne vidim svrhu svega ovoga kada će ovo sve doći za 6+ mjeseci 

Mi možemo sada reći da je mapa ok i da će biti zanimljivo igrati na njoj, ali to je ono što smo mogli vidjeti na Allstar-u. Neki pravi i ozbiljniji komentar će se moći dati kada mapa bude puštena i kada je lično probam/probamo 
amsi je napisao/la:
I ne vidim svrhu svega ovoga kada će ovo sve doći za 6+ mjeseci 

Mi možemo sada reći da je mapa ok i da će biti zanimljivo igrati na njoj, ali to je ono što smo mogli vidjeti na Allstar-u. Neki pravi i ozbiljniji komentar će se moći dati kada mapa bude puštena i kada je lično probam/probamo 
Pa kakva su vaša mišljenja o mapi ako ste pratili all star vikend? Eto koja je svrha. Iskreno meni se mapa ne sviđa.
Iskreno, ne sviđa mi se jer u zadnje vrijeme malo pretjeruju sa malim mapama...

Očekujem veću mapu, ali izgleda da nam je Riot ostao bez ideja  
TheOtac je napisao/la:
Pa kakva su vaša mišljenja o mapi ako ste pratili all star vikend? Eto koja je svrha. Iskreno meni se mapa ne sviđa.
Svrha je straight on 1v1 ili 2v2 "okršaj" u skillu. Bez pomoći trećeg lica bilo kojeg od timova.
BannedOTF je napisao/la:
Svrha je straight on 1v1 ili 2v2 "okršaj" u skillu. Bez pomoći trećeg lica bilo kojeg od timova.
Kontam i ja to, ali je mapa po izgledu sranje, a najbolje im je uzeti twicha na ovoj mapi i derat 
Bolje bi bilo malo da rekonstrujisu izgled Summoner Rifta al eto.
Its a BRAND new map and this map lux amazing
742 je napisao/la:
Its a BRAND new map and this map lux amazing
Valjala bi i ona, ali su bolji dva puta ad heroji na njoj.
TheOtac je napisao/la:
Valjala bi i ona, ali su bolji dva puta ad heroji na njoj.
nisi upravu.. jer ad treba a lot of farm.. a tu nemozes tako puno.. a ad bez farma je ku**c oprosti na izrazu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.