Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

League of Legends login problem

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 30.05.2013. u 00:19

Imam problem sa login-om na website. Kada odem na login, i pokušam se logirat samo me vrati na home page. Slao sam poruku supportu, nešto seru, ništa konekretno i korisno (traže mi da napravim Screenshot-ove od ovog, lol). Prije sam se mogao logirati, al evo već par mjeseci ne mogu, a sad mi je HITNO, al ono baš.

e: na druge accounte se mogu logirati, a kada ukucam neki random password za moj account, izbaci mi kao da password nije dobar... ono, stvarno.
Jesi li pokušao uraditi repair? 
_bela_ je napisao/la:
Jesi li pokušao uraditi repair? :)
Nisam. Ali mislim da aplikacija nema veze sa websiteom (možda griješim, nemam pojma).
g0ran je napisao/la:
Nisam. Ali mislim da aplikacija nema veze sa websiteom (možda griješim, nemam pojma).
Pokušaj uraditi repair, nemaš šta izgubiti. Pročitao sam na forumima da je nekima to pomoglo.

Ako ne znaš kako:

[youtube]uM64JNtNdtQ[/youtube]
_bela_ je napisao/la:
Pokušaj uraditi repair, nemaš šta izgubiti. Pročitao sam na forumima da je nekima to pomoglo.

Ako ne znaš kako:

[youtube]uM64JNtNdtQ[/youtube]
kakve veze ima client sa websiteom? nigdje veze...
@autoru - pa jednostavno im posalji ssove ili sto te vec traze, bit ce da je neki bug
Samo se loguj sa home page-a tako i meni bude isto samo se loginujem odmah cim otvorim home page i normala idem po forumu
Da nisi na pogresan server uso? (Mislim na euw.lol.com, eune.lol.com)

Ako nisi, onda CTRL+Shift+Delete i obriši cookies i cache memoriju, pa onda probaj.
Pokušaj se logirati sa drugog browsera, imao sam sličan problem, i logirao sam se sa Opere (ja koristim Mozzilu) i moglo je.

Pozz.
Bilo kakav drugi browser, meni je bilo do toga, ali ne par mjeseci, skužio sam za par dana. 
Imao sam isti problem, obrises cache i cookies i radi 100% 
BeLaYoB je napisao/la:
Imao sam isti problem, obrises cache i cookies i radi 100% ;)
Brisao sam to sve, nije do tog.

Za ove gore: nije ni do browsera.
Pogledaj na kojem se regionu logujes? Desavalo se meni da profulam..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.