Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bil' mogo LoL

150 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.06.2013. u 19:09

amiir5 je napisao/la:
a gledo sam ja to preko can you run it , al' ipak je laptop ka zato pitam ...
Pa nema veze sto je laptop, nemoj igrat na high nece se istopit 
Mogao bi ako nije integrisana graficka, ram i proc su ok.

e: The requested URL /get/img/c45c63cab1c2bc46532f723777c1cc14.jpgpg was not found on this server

popravi link
Mogo bi samo namjesti hladjenje, igro sam ga na goroj konfi jedno jezgro 1.25 giga rama i neka graficka 256 mb 
mozes pasa samo ga drzi na cvrstoj podlozi , i za prvi put prati temperature . Ne brini se one ce biti vece nego kod kompa , ali ako je laptop nov , ne vjerujem da ce mu sta biti .  
ja igram na dual core 1.7 4 gb rama high 50 fps a temperatura nije ispod 80° tako da može
Velika je razlika pokrenuti određenu igricu, jedva je igrati, fps 30, a drugo je pokrenuti istoimenu igricu na prosječnim detaljima sa 70+ fps.

Pošto vidim da ti je grafika ocjenjenja 3.1 vjerujem da nećeš imati ogroman fps, te ćeš se mnogo patiti i što se tiče učitavanja, i što se tiče igranja, ARAM defitivno zaobiđi jer je strašno zahtjevno, ovo ostalo je tu negdje, ali vjerujem da nećeš moći igrati fluidno. Ništa te ne košta da skineš igricu, pokreneš, probaš namjestiti postavke i igrati par mečeva. Jednostavno igrica je igriva sa preko 50fps to neka ti bude omjer, sve ispod je katastrofa iskustvo, vjeruj mi igrao sam sa 20fps i nije fino, sa sličnom konfiguracijom, isto laptop u pitanju.

edit, intelov šrot od grafičke.

Imat ćeš ogromnih problema sa frejmrejtom na takvoj integruši.

Post dobio aplauz od Murloc

Slabije video postavke i trebalo bi moći
Elysium je napisao/la:
Velika je razlika pokrenuti određenu igricu, jedva je igrati, fps 30, a drugo je pokrenuti istoimenu igricu na prosječnim detaljima sa 70+ fps.

Pošto vidim da ti je grafika ocjenjenja 3.1 vjerujem da nećeš imati ogroman fps, te ćeš se mnogo patiti i što se tiče učitavanja, i što se tiče igranja, ARAM defitivno zaobiđi jer je strašno zahtjevno, ovo ostalo je tu negdje, ali vjerujem da nećeš moći igrati fluidno. Ništa te ne košta da skineš igricu, pokreneš, probaš namjestiti postavke i igrati par mečeva. Jednostavno igrica je igriva sa preko 50fps to neka ti bude omjer, sve ispod je katastrofa iskustvo, vjeruj mi igrao sam sa 20fps i nije fino, sa sličnom konfiguracijom, isto laptop u pitanju.

edit, intelov šrot od grafičke.

Imat ćeš ogromnih problema sa frejmrejtom na takvoj integruši.
Posljedica 20 fpsa - Džavid kao Thresh pulla Teemu na topu umjesto njihovog adc na botu. 

Uglavnom, ovo što je momak rekao je istina, imat ćeš nizak frame rate i neće ti biti ugodno za igrati.
BannedOTF je napisao/la:
Posljedica 20 fpsa - Džavid kao Thresh pulla Teemu na topu umjesto njihovog adc na botu. 

Uglavnom, ovo što je momak rekao je istina, imat ćeš nizak frame rate i neće ti biti ugodno za igrati.
Ma šuti, uzmem amumua, ultam prije nego što treba, završim na elohell straici.... Mada i dan danas imam fps dropove, ne znam šta mu je....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.