Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

PAX Twisted Fate

197 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.06.2013. u 14:31

GuLLe je napisao/la:
Daćeš 1000+ KM za skin?
Rođendanski poklon najboljem prijatelju koji je nedavno hospitaliziran.
BannedOTF je napisao/la:
Rođendanski poklon najboljem prijatelju koji je nedavno hospitaliziran.
Brate da je ne znam sta zapitaj se da li je to vrijedno toga. Postoji mnogo drugih nacina da mu pokazes da ti pravi prijatelj, a ne dam mu kupujes skin za neku igricu ili ta ja znam. Ja vjerujem da bi mu draze bilo da mu kupis ficu od 250KM nego ovo od 500KM recimo.
abblle je napisao/la:
Brate da je ne znam sta zapitaj se da li je to vrijedno toga. Postoji mnogo drugih nacina da mu pokazes da ti pravi prijatelj, a ne dam mu kupujes skin za neku igricu ili ta ja znam. Ja vjerujem da bi mu draze bilo da mu kupis ficu od 250KM nego ovo od 500KM recimo.
Imam svoje razloge. Pitanje je postavljeno, ako ne znaš odgovor na isto onda nemaš šta ovdje da radiš. Nije tvoj posao da mi govoriš šta da ja radim sa svojim parama.
BannedOTF je napisao/la:
Imam svoje razloge. Pitanje je postavljeno, ako ne znaš odgovor na isto onda nemaš šta ovdje da radiš. Nije tvoj posao da mi govoriš šta da ja radim sa svojim parama.
Ja koliko znam ne može se više dobiti, tako mi je dzavid rekao, i iako nađeš skin, neće ti raditi :S

Sry. na citatu, nisam vidio lol :S
Blackout_ je napisao/la:
Ja koliko znam ne može se više dobiti, tako mi je dzavid rekao, i iako nađeš skin, neće ti raditi :S

Sry. na citatu, nisam vidio lol :S
Radit će na NA, mora da se neko prebacio na EU nekad...
BannedOTF je napisao/la:
Tesko je da ces naci ovaj skin da ti radi. Bolje ti je ako imas te pare kupi mu neke druge Legacy Skinove.

- TPA Bundle
- Riot Graves
- Pax Jax
- Pax Sivir
- k9 Nasus
miire je napisao/la:
Tesko je da ces naci ovaj skin da ti radi. Bolje ti je ako imas te pare kupi mu neke druge Legacy Skinove.

- TPA Bundle
- Riot Graves
- Pax Jax
- Pax Sivir
- k9 Nasus
Twisted mu je najdraži champ, tako da mi ti ostali nisu nešto za njega  
Imam ja triumphant ryze jeftino. U augustu ove godine ću imat pax tf ali neću ga dat za male pare ..
bogetina je napisao/la:
Imam ja triumphant ryze jeftino. U augustu ove godine ću imat pax tf ali neću ga dat za male pare ..
Može li se znati taj iznos?
Neznam kakvo će tržište bit jer kad ga ja dobijem dobije ga još i 10k ljudi. Prosil pax tf i 3600 rp u bundle-U sam prodao za 550 KM

Post dobio aplauz od Murloc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.