Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOL ranked points

142 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.06.2013. u 19:13

Momci sta je ovo: odigram prvi gejm sa jaxom 12/0 i dobijem 8 poena,odigram drugi sa ww-om 15/7 i dobijem 7 poena,jel zna neko do cega? Pre toga sam fejlovo 4 gejma,skorovi u qrcu ;)
Pa pao ti Elo. Moraš opet winat par zaredom da bi ti se vratilo u normalu.
To se zove hidden elo.
Ustvari moraš imati više dobijenih nego izgubljenih da bi normalno dobijao bodove.

Više izgubljenih > - više poena
Više dobijenih > + više poena
zapravo evo ja imam 25 win, 25 loss, i dobio sam 4 LP :/
Ako ti je nizak MMR, znači da malo dobijaš a bruku gubiš.Ugl, kao ne pripadaš toj diviziji, i moraš se potrudit malo da se vratiš u normalu. Moraš sad winat jedno 10 gameova da bi se izjednačilo.
Primijetio sam i kod mene je tako, ako stalno igras dobijat ces manje LP-a, ako rjedje igras dobijat ces vise, npr. bio sam banovan par dana i kada sam opet poceo dobijao sam po 25-30 LP-a za dobiven game, igr'o tako citav dan i navecer dobijao po 5-10, znaci ako hoces cesce da igras morat ces se vise potruditi 
BeLaYoB je napisao/la:
Primijetio sam i kod mene je tako, ako stalno igras dobijat ces manje LP-a, ako rjedje igras dobijat ces vise, npr. bio sam banovan par dana i kada sam opet poceo dobijao sam po 25-30 LP-a za dobiven game, igr'o tako citav dan i navecer dobijao po 5-10, znaci ako hoces cesce da igras morat ces se vise potruditi :)
ovo već ima smisla, jer u zadnje vrijeme samo ranked i igram, ali evo malo prije gledam oddone-ov stream, i lik dobi 25 LP :/

a njegov svaki game je ranked xD
piplok je napisao/la:
ovo već ima smisla, jer u zadnje vrijeme samo ranked i igram, ali evo malo prije gledam oddone-ov stream, i lik dobi 25 LP :/

a njegov svaki game je ranked xD
jes mu mozda svaki game ranked, ali koliko igra cesto?
takodjer ti zavisi od koje si divizije, inace u I dobijes manje nego u drugima 
piplok je napisao/la:
jako često 

http://www.lolking.net/summoner/na/60783#history

i to bi imalo smisla da već nisam u njoj dobijao po 20 i kusur 
ma nije s riotom nesto normalno, bili su ukinuli i da se dobije 400 rp-a na lvl 3 pa su ponovo vratili
a fakat :D
mada nije fer, na NA kad je neka greška na serveru ljudi dobiju RP, a mi u EU, ako su dobro raspoloženi dadnu nam 5 win xp boost :|
piplok je napisao/la:
a fakat 
mada nije fer, na NA kad je neka greška na serveru ljudi dobiju RP, a mi u EU, ako su dobro raspoloženi dadnu nam 5 win xp boost :|
zato se hajmo prebacit na NA neko vrijeme 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.