Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WiFi problem

99 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.04.2013. u 22:14

Imam problem sa svoji kucnim wajrlesom.normalno se konektujem ali nece da otvora stranice.da li ima iko da se susretao sa takvim problemom i da zna rjesenje. ruter mi je TP-LINK model WR740N / WR740ND telemach

hvala
i u mog rodjaka je bilo isto tako, konektuje se sve obtaining i tako to, kad udje na browser samo pise retry i quit tako to zavisi koji brows, dirkaj postavke na fonu ;)
Mozda ti je odjavljen ? jer isto ti ostane tako i konektuje se ali ne moze na net ..
Isti model rutera, isti problem. Pise connected ali nece da otvori ni jedne stranice. Nekad dodje da radi par sati, sve dok se ne diskonektujes, onda opet nece 5-6 dana pa hoce 1 i tako stalno...
I ja se mucim ima dva mjeseca ne mogu da skontam sta je u pitanju nikako -.-
Kazes da ti je telemach,nazovi ih i napravit ce ti kvar 100 % ,u druga mi je taj problem nedavno bio,al nisam 100% siguran za vrstu rutera tako da... :D
je li ti taj TP LINK direktno spojen na net ili preko nekog drugog rutera. ako ide preko drugog rutera moze biti da ti samo radi taj tp link bez da ima pristup na net. tj isto kao kada bi ga samo u struju ukljucio imao bi signal ali ne bi povezivao na net. to ti se moze desiti da ti nije dobro konfigurisana ip adresa ili da se kao kod mene dogadja da nesto nije uredu sa ip adresama oba rutera pa nemas signala. ja sam to rijesio tako sto sam uzeo iz poste onaj njihov wirless modem koji se direktno kopca u telefonsku liniju. a ti mozes da ukucas na browseru onu stranicu pa tamo vidis da li je konektovan.
SsKull je napisao/la:
i u mog rodjaka je bilo isto tako, konektuje se sve obtaining i tako to, kad udje na browser samo pise retry i quit tako to zavisi koji brows, dirkaj postavke na fonu ;)
Bas njega briga za tvog rodjaka, napisi ako znaš riješiti a ne pisati gluposti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.