Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Devil Survivor 2 Epizoda 1 Diskusija

228 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.04.2013. u 20:46

Nažalost nisam našao vremena juče da pogledam ovaj anime tako da temu dižem danas.

Što se tiče same anime, prilično sam zadovoljan prvom epizodom i ako ovako nastave imaćemo prilično dobar show. Muzika je odlična, a zadovoljan sam i animacijom. Da skratim so far, so good!

BTW Byakko badass!  

Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB

Anime trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=lTu5SZIveHM
Odlicna prva epizoda, do sada Devil Survivor 2 i Attack on Titan su mi najdrazi ove sezone.

Veliki sam fan Persona igara, tako da se nadam da ce ovo biti odlicna i dostojna adaptacija, animacija i character design su spot on, jedva cekam da vidim kako ce uraditi neke scene iz igre, some big shit will go down. 
Čini se drama interesantno 

Dva animea sada za pratiti 

Ne sviđa mi se OP nešto posebno, al' animacija je solidna. Priča se isto tako čini zanimljivom ^^
Dosta mi se svidja !  Jbg sad ... Nemam ja kad ovo sve gledati 
Izgleda da ce bit zanimljiv anime , ali mi se prica cini nekako poznatom , kao da sam vec gledao nesto slicno 
Mageizzy je napisao/la:
Izgleda da ce bit zanimljiv anime , ali mi se prica cini nekako poznatom , kao da sam vec gledao nesto slicno 
Mirai Nikki moguće, dosta ljudi poredi ovaj anime sa navedenim.
moguce  , al lici mi nekako i na stare dobre digimone ...
Odlična prva epizoda,izgleda kao poboljšana verzija Mirai Nikkija   Art je solidan i likovi se čine zanimljivi (lucky go easy best friend i waifu ranjiva cura )  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.