Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shingeki no Kyojin Epizoda 4 Diskusija

178 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.04.2013. u 05:53

Dosta me podsjeća na prvu epizodu sa laganim početkom i brzim tj. odličnim završetkom. Znači svaki komentar je suvišan, mogu sigurno reći da će ovo biti anime godine.

Kraj epizode je bio predobar i jedva čekam sledeću epizodu tj. bornu u gradu. Sasha opet zajeba*a sve redom dok Mikasa j*b* igricu!

Još slika 

Ako želite znati gdje da gledate ovaj anime, obratite mi se putem PM/GB

Takođe ću temu postaviti u zanimljive na 12h jer kao što vidite digao sam je prilično rano, a koliko sam primjetio jedna od od gledaniji na našem sajtu pa bi voljeo da se što više ljudi izjasni i da dignemo ovaj podforum na jedan veći nivo.
Jako dobra epizoda  

Najgore mi je kada se trebaju pocet fightat ono nastavit će se...

btw.
Svaka čast za ove teme  
::CerealSpitting::
Kraj je epic  , najezio sam se
Eren im je tata
Konačno je počelo ebemu 
Lulz, sljedećih par epizoda će biti epic. Ako nastave ovako, najbolji anime godine, hands down.
A daj gdje zavrsise epizodu, to se zove pravi cliffhanger.  

Sljedeca ce biti jos bolja  
Odlična epizoda kao i očekivano od Shingeki no Kyojina. Jesti sladoled i piti kavu dok gledaš Shingeki no Kyojin = Jizz in your pants  
Drago mi je što nisam čitao mangu iako sam se borio protiv sebe da je ne počnem čitati  . Ovako ću svaki tjedan isčekivati epizodu i onda se ugodno iznenađivati.
Prejaka epizoda, kako je brutalno kad mu zabije onaj siljak u nogu da ga spasi da ne padne 

Bojao sam se da ce proci puno vise epizoda dok ne pocnu fightovi, ali taman 4 epizode da se upoznamo sa likovima, i sad mara pocinje 
Upravo u cugu pregledo sve cetiri epizode. Odlicno sad zasad, maalo brutalno, al tim bolje =D

Samo nek fajtovi budu jaki i gledacu do kraja, jer mi se prica vec svidila ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.