Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Naruto Shippuden Epizoda 312 Diskusija

273 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.05.2013. u 21:57

Loša epizoda, gledanje ovoliko fillera me toliko smori da to nije normalno. Što se tiče preostali epizoda u ovom mjesecu to su takođe filleri a epizode su sledeće:
May 16: 313. Rain Followed by Snow, With a Chance of Lightning
May 23: 314. Sorrowful Sun Showers
May 30: 315. Lingering Snow
nakon toga se vraćamo na Shinobi World War Arc i tu nam dolazi jedan mnogo jak lik.  
Glupa epizoda skroz , cak je nisam ni pogledao kako treba jos mi Lee jedan od najmrzih anime likova :S , tako da je moja ocjena minimalna 

Jedva cekam da nastave Shinobi World War , da vidim kako ce Naruto sabit 
Mah Master Chen objasnio.  

Do sada 315 je najavljena kao zadnja filler epizoda, ako jos ne produze, a kako gledam, to i hoce uraditi.
naruto se usmrdio,koliko zavlace sa pricom,anima karina da izvinete na izrazu :D
pajamastyle je napisao/la:
Joj zgade li animaciju kada se vrate na canon neću ni pratit anime.
u mad bro? hahahahaha  
Sta znaci ovo filler?
Sirutka je napisao/la:
Sta znaci ovo filler?
To je anime epizoda koja se nije desila u mangi, tj. nije dio main story-a
Ja ne znam sto svi hejtaju ovaj Naruto Shippuden, meni iskreno ne smetaju ovi flashbackovi ili filleri, whatever, osim ako se otegnu po pet-sest epizoda.
Ne citam mangu, pa tako da kad cekam 2-3 nedelje da se pojave epizode a ono fileri... zna iznervirat.
Mada zna biti ponekad i dobrih filera..
Bolji da pauziraju nego da izbacuju ove fillere. Srećom pa ima manga. 1/5
pajamastyle je napisao/la:
Joj zgade li animaciju kada se vrate na canon neću ni pratit anime.
Hahaha pa to ce sigurno i uraditi, jedino Studio Pierrot trosi vise novca na fillere nego na canon epizode. 

Najbolji primjer ti je Chikara filler arc (ako si gledao), samo na onih 5 epizoda je potroseno vise novca nego na citavu Naruto vs Pain borbu-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.