Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

"povratak u igru" blizz

239 pregleda · 3 odgovora · otvorena 02.03.2013. u 19:16

Dragi moji Hugoljupci.... Molio bih vas za odgovor koliko vremena treba da prodje da bi mi neko mogao poslati "skrol of rezureksn".Naime kupio sam wow na nekoj akciji battlechest+wotlk...e sada....cuo sam da moze neko da me pozove u igru...i da mogu dobiti "4 free" kataklizmu i da biram da nekog borca dignem na 80 lvl ili neke druge opcije...moze li mi ko detaljnije reci o tome :) zahvalan
http://www.wowwiki.com/Scroll_of_Resurrection

Ako ne razumijes engleski onda ti je ovo sustina:

Dobijas opciju da boostas jednog karaktera na 80 lvl i dobijas cataclysm djabe(kao sto si i rekao),a osim toga dobijas 7 dana besplatnog igranja i svog karaktera mozes premjestiti u realm i fakciju koju hoces. Da bi ti neko mogao poslati ovaj scroll acc ti treba biti inaktivan od 4. marta 2012. ili ranije. Mislim da nemas sanse da je dobijes.

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Buduci_Traceur je napisao/la:
http://www.wowwiki.com/Scroll_of_Resurrection

Ako ne razumijes engleski onda ti je ovo sustina:

Dobijas opciju da boostas jednog karaktera na 80 lvl i dobijas cataclysm djabe(kao sto si i rekao),a osim toga dobijas 7 dana besplatnog igranja i svog karaktera mozes premjestiti u realm i fakciju koju hoces. Da bi ti neko mogao poslati ovaj scroll acc ti treba biti inaktivan od 4. marta 2012. ili ranije. Mislim da nemas sanse da je dobijes.
sve mi je bilo jasno osim datuma....bar ga nisam primjetio da negdje pise jer nisam posjecivao wowiki nego sam na svom acc provjeravao (msm na euwow stranici)....znaci ipak nista od free kataklizme.....u svakom slucaju hvala na pomoci

vidim nisi ni ti sve procitao..."After March 5th, 2012, accounts are only able to accept one Scroll of Resurrection per eligible World of Warcraft account "....sto bi trebalo da znaci da ipak mogu biti "ponovo vracen"...samo postoji problem sto mi niko iz Bosne ne bi mogao poslati zahtje
VuK_Vodkowskij je napisao/la:
sve mi je bilo jasno osim datuma....bar ga nisam primjetio da negdje pise jer nisam posjecivao wowiki nego sam na svom acc provjeravao (msm na euwow stranici)....znaci ipak nista od free kataklizme.....u svakom slucaju hvala na pomoci

vidim nisi ni ti sve procitao..."After March 5th, 2012, accounts are only able to accept one Scroll of Resurrection per eligible World of Warcraft account "....sto bi trebalo da znaci da ipak mogu biti "ponovo vracen"...samo postoji problem sto mi niko iz Bosne ne bi mogao poslati zahtje
Ne,pogresno si shvatio. "Poslije 5.marta 2012.,acc-ovi mogu prihvatiti samo jedan scroll po validnom wow acc-u" - to su vjerovatno tako stavili radi zloupotrebljavanja. Znaci account ti ipak treba biti inaktivan od 4. marta 2012.,jer skontaj malo: Scroll of ressurection(scroll vracanja/ozivljavanja),to znaci oni tim poklonom zele da motiviraju igrace koji su prestali igrati da se vrate u igru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.