Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[WoW]-Config i ostalo

99 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.04.2013. u 09:13

Pozdrav gameri.imam par pitanja u vezi wowa i nadam se da ce onaj ko odgovori dobiti barem aplauz jer ce mi puno pomoci 

1)koji je minimalan konfig za wow

2)da li je bolje da uzmem laptop ili komp i zasto

3)da pojasnite ove pojmove:
-malee demage dealer
-tank
-healer
-ranged physical demage dealer
-ranged magic demage dealer

4)volim se izivljavati na protivniku pa sam cuo da je za to dobar human hunter.

5)imaju li neke klase(da kazete i koja rasa) da se mogu dok hodaju da se ne vide da ih protivnik ne primjeti ili slicno?

Unaprjed hvala i LP
1)Minimalna cfg nešto tipa, 8500GT, dual core procesor i 2gb rama (da bi igrao kako treba na low/medium postavkama)

2) Laptop nemoj džaba, jer u wow-u provedeš dosta sati igranja što nije nimalo preporučljivo za stalnu upotrebu + imaju low integrisanu grafičku. Tako da ćeš bacit 1k na neki laptop što bi mogao uzeti dobar Gaming PC.

-malee demage dealer (To ti zahtjeva da budeš odma kraj drugog karaktera/moba i da ga biješ sa oružijem tipa mač, sikira, mace etc..)
-tank (To ti je samo za PVE, ti udaraš prvi Boss-a/moba i vučeš da samo tebe udara, dok te hileri hilaju. Ali u PVP-u nije toliko efektivno)
-healer (Jednostavno ti samo "lječiš" druge oko sebe, dobri su za pvp i pve, u suštini ti ne ubijaš nikog i samo lječiš)
-ranged physical demage dealer (to ti je Da ga gađaš lukovima/puškama tipa Hunter, iz daljine)
-ranged magic demage dealer (to su ti Mage/Warlock/Priest/Shaman sa kojim biješ ljude magijom iz daljine dobri su za PVP i PVE)

4)Od iživljavanja na drugim playerima si daleko ako tek krećeš igrat. U wow-u gledaju da balansiraju što više, tako da ako je human hunter jak u trenutnom petchu, da neće bit u sljedećeme etc..

5)Naravno da imaju to su Assassin ili ti ga Rogue po meni najzanimljivija klasa, i dok sam ja igro wow-a kido sam sa njima 

Moja preporuka pošto si početnik, da kreneš sa Warriorom, Hunterom ili Paladinom. Sa kojima je najlakše lvl-at i nekako su najednostavnij za svarit.

Post dobio aplauz od skile

N3sTabilaN je napisao/la:
1)Minimalna cfg nešto tipa, 8500GT, dual core procesor i 2gb rama (da bi igrao kako treba na low/medium postavkama)

2) Laptop nemoj džaba, jer u wow-u provedeš dosta sati igranja što nije nimalo preporučljivo za stalnu upotrebu + imaju low integrisanu grafičku. Tako da ćeš bacit 1k na neki laptop što bi mogao uzeti dobar Gaming PC.

-malee demage dealer (To ti zahtjeva da budeš odma kraj drugog karaktera/moba i da ga biješ sa oružijem tipa mač, sikira, mace etc..)
-tank (To ti je samo za PVE, ti udaraš prvi Boss-a/moba i vučeš da samo tebe udara, dok te hileri hilaju. Ali u PVP-u nije toliko efektivno)
-healer (Jednostavno ti samo "lječiš" druge oko sebe, dobri su za pvp i pve, u suštini ti ne ubijaš nikog i samo lječiš)
-ranged physical demage dealer (to ti je Da ga gađaš lukovima/puškama tipa Hunter, iz daljine)
-ranged magic demage dealer (to su ti Mage/Warlock/Priest/Shaman sa kojim biješ ljude magijom iz daljine dobri su za PVP i PVE)

4)Od iživljavanja na drugim playerima si daleko ako tek krećeš igrat. U wow-u gledaju da balansiraju što više, tako da ako je human hunter jak u trenutnom petchu, da neće bit u sljedećeme etc..

5)Naravno da imaju to su Assassin ili ti ga Rogue po meni najzanimljivija klasa, i dok sam ja igro wow-a kido sam sa njima 

Moja preporuka pošto si početnik, da kreneš sa Warriorom, Hunterom ili Paladinom. Sa kojima je najlakše lvl-at i nekako su najednostavnij za svarit.
dajte liku aplauz puno je pomogao 
a rogue kazu da je slab sa hp-om a posto sam pocetnik trbe mi neko jak 
Ako igras Wotlk preporucio bih paladina, razlog tome je sto su prelagani za igrat a OP su. Ja licno igram discipline priesta. Disco je tezi za igrat od paladina ali je zato zanimljiviji.

Sto se tice TBCa, tu sam igrao ele shamana. Nisam forsirao arenu samo battlegrounde.

Evo jedan ss sa discom od prije par mjeseci kad je tek sezona pocela :

http://pokit.org/get/?8dd53201b7d43463487e30a9588bdb12.jpg
noke1337 je napisao/la:
Ako igras Wotlk preporucio bih paladina, razlog tome je sto su prelagani za igrat a OP su. Ja licno igram discipline priesta. Disco je tezi za igrat od paladina ali je zato zanimljiviji.

Sto se tice TBCa, tu sam igrao ele shamana. Nisam forsirao arenu samo battlegrounde.

Evo jedan ss sa discom od prije par mjeseci kad je tek sezona pocela :

http://pokit.org/get/?8dd53201b7d43463487e30a9588bdb12.jpg
planirao sam poceti na pandaria-i 
waha_gozn je napisao/la:
dajte liku aplauz puno je pomogao 
a rogue kazu da je slab sa hp-om a posto sam pocetnik trbe mi neko jak 
Evo video dok sam ja još igrao sa rogom http://www.youtube.com/watch?v=qSCIkRCxDos

HP rogi i nije toliko potreban, zato što možeš da ubiješ nekog a da te i ne ošteti ::CleanFuckYea::
1)
https://us.battle.net/support/en/article/minimum-system-requirements-for-world-of-warcraft

2)Komp . Jer je na laptopu integrusa .

-malee demage dealer - Daje stetu sa Macem .
-tank - Tanker ili ti ga warrior koji prima najveci dmg i daje najveci dmg tokom fajta.
-healer - Onaj sto Daje helte ekipi .
-ranged physical demage dealer - Psihicka steta ( To su ti Shadow Pristovi )
-ranged magic demage dealer - Steta zadana magijom ( mage)

4)Da hunter je dobar . ALi je tesko sa njim igrati . Dajes malan dmg ali konstantan i dosadan .

5) Da to je rog (Rough) On je tezak za igru jer najjveci dmg postize backstabom dok je u steltu . Tako da ti to ne preporucujem ako si pocetnik. Predlazem warriora za pocetak
Asylah je napisao/la:
1)
https://us.battle.net/support/en/article/minimum-system-requirements-for-world-of-warcraft

2)Komp . Jer je na laptopu integrusa .

-malee demage dealer - Daje stetu sa Macem .
-tank - Tanker ili ti ga warrior koji prima najveci dmg i daje najveci dmg tokom fajta.
-healer - Onaj sto Daje helte ekipi .
-ranged physical demage dealer - Psihicka steta ( To su ti Shadow Pristovi )
-ranged magic demage dealer - Steta zadana magijom ( mage)

4)Da hunter je dobar . ALi je tesko sa njim igrati . Dajes malan dmg ali konstantan i dosadan .

5) Da to je rog (Rough) On je tezak za igru jer najjveci dmg postize backstabom dok je u steltu . Tako da ti to ne preporucujem ako si pocetnik. Predlazem warriora za pocetak
hvala tebi brate ali meni je to nestabilan ranije i puno bolje objasnio a sad hoce li administracija pregledati temu i nagraditi vas ne znam ali svejedno hvala i LP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.