Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW Burning Crusade pitanje

84 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.04.2013. u 18:53

Pozdrav.
Imam igru "WoW Burning Crusade" i neznam koja je novija da li je ova koju ja imam ili "Wrath of the Lich King" ?
Ako bi mi netko mogao pojasnit razliku izmedju te dvije verzije igara ?

Sljedece pitanje koje imam je kako da igram WoW Burning Crusade na nekome privatnom serveru? Igra nije original pa pretpostavljam da nemogu igrat na oficijalnom WoW serveru.
Znaci zanima me kako da je igram (Burning Crusade) na privatnom serveru i dali znate neki dobar privatni server za ovu verziju WoW-a.

Hvala svima koji mi misle pomoc.
LP
Ostani na Burning Crusade, ostalo je sranje. A moras igrati na privatnom imas Vanilla ja mislim da je on jos TBC.
Znaci ide vako:

Prvo je world of warcraft vanilla ogranicenje lvl 60
onda ide The Brurning Crusade ogranicenje lvl 70 u TBC-u dodju 2nove nove rase Dranaei u Alijansu i Blood elfovi u Hordu, novi svijet "Out Land" i u Out Land-u rade leteci mountovi
zatim ide Wrath of the Lich King orgranicenje lvl 80 dobije se nova klasa "Death Knight" koja je dostupna svim rasama na expanziji i dobijes novi kontinent Northrend u kojem rade leteci mountovi
Predposljednja ekspanzija Cataclysm-a ogranicenje je lvl 85 dostupnost letecih mountova u skoro svim zonama osim pvp zona, dodju dvije nove rase Worgan u Alijansi i Goblin u hordi
i Posljednja ekspanzija Mists of Pandaria ogranicenje lvl 90 dobije se novi kontinent Pandashan dobije se nova rasa "Panda" koja je dostupna u obje fakcije i nova klasa "Monk" .

@edit najbolji server za tbc ti je http://www.wow-one.com nemaju puno bugova i najpopularni su za vanillu i tbc u svijetu.
xpally je napisao/la:
Vanilla > TBC > WOTLK > Cata > MOP
lol koliko ja znam da je Vanilla Najpoznatiji srw na Classic Wow ? Malo si pomjesao
Asylah je napisao/la:
lol koliko ja znam da je Vanilla Najpoznatiji srw na Classic Wow ? Malo si pomjesao
Najpoznati server za Classic wow je http://www.wow-one.com imaju feenix realm 12x i 60instant i emerald dream
Mirsadd je napisao/la:
Najpoznati server za Classic wow je http://www.wow-one.com imaju feenix realm 12x i 60instant i emerald dream
a kkada sam ja igrao ... Rili ? Instant je poznat sada ? Fuj
Asylah je napisao/la:
a kkada sam ja igrao ... Rili ? Instant je poznat sada ? Fuj
Ugl najpopularni je 12x feenix realm udjes u orgrimmar nevidis poda 1000ppl ispred ah
Asylah je napisao/la:
Pročitaj šta sam ja napisao i onda se ubi molim te.
Frisk je napisao/la:
Ostani na Burning Crusade, ostalo je sranje. A moras igrati na privatnom imas Vanilla ja mislim da je on jos TBC.
definitivno se slazem
tbc se totalno razlikuje od ostalih ekspanzija, kao da se radi o drugoj igri.
prije no sto mi se komp pokvario igrao sam na tbc serveru i mogu reci masa ljudi igra jos tbc i ako imaju sav gear recimo, uradili sve questove jednostavno opet igraju tbc. znaci prekucali su tako reci nemoguce. jednostavno je vise fun igrat tbc.
ne mogu cekat da uzmem drugi komp da se vratim na tbc, cak sam donirao preko 30$ za onaj cool axe iz tempest keepa :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.