Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spell addon

91 pregled · 4 odgovora · otvorena 26.05.2013. u 12:36

Pozdrav.
Vec duze vreme igram WoW i hocu da ubacim ovakav addon za spelove jer mi treba vremena onako u samo onom pocetnom dok ih sve nadjem.

Pa ako neko ima taj addon za download da mi ostavi link jer ga ne moguu naci
Kao ovaj sto je zaokruzen na slici :

http://imm.io/17m0m

Ovakav kao sto je zaokruzeni za spelove :)
Ovo dole sto si oznacio ti nije addon,takodje i ovo sa desne strane jednim dijelom nije addon. Idi na interface>action bars i selektiraj sve osim lock action bars i always show action bars. Lock action bars ti sluzi da lock-as barove,tj. da slucajnim klikom ne bi izbacio neki spell iz bar-a(spellove mozes izbacivati/premjestati tako sto kliknes shift pa tek onda kliknes na spell). Always show actionbars ti sluzi da ti uvijek pokazuje sve bar-ove bez obzira na to da li tu ima neki spell ili nema(sluzi samo radi ljepse preglednosti).

A mozes dodati i ove dodatne barove sa addonom koji se zove Bartender.

Post dobio aplauz od Limmaa

Buduci_Traceur je napisao/la:
Ovo dole sto si oznacio ti nije addon,takodje i ovo sa desne strane jednim dijelom nije addon. Idi na interface>action bars i selektiraj sve osim lock action bars i always show action bars. Lock action bars ti sluzi da lock-as barove,tj. da slucajnim klikom ne bi izbacio neki spell iz bar-a(spellove mozes izbacivati/premjestati tako sto kliknes shift pa tek onda kliknes na spell). Always show actionbars ti sluzi da ti uvijek pokazuje sve bar-ove bez obzira na to da li tu ima neki spell ili nema(sluzi samo radi ljepse preglednosti).

A mozes dodati i ove dodatne barove sa addonom koji se zove Bartender.
Hvala brate nadam se da ces dobiti aplauz od ovih admina :)
jer si mi pomogao :D
to je action bar moras to aktivirati u opcijama i msm da se ide u opcije pa interface 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.