Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW The Litch King

78 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.04.2013. u 19:31

Planiram početi igrati ovu igru, koju sam prije igrao kao "noob" player, prije dosta godina .. Želio bih sad ponovo početi, ozbiljno, šta mislite o samoj ekspanziji? Imatel' neki tut, nekako mi najmoćniji izgleda Warrior Tauren, mišljenje, dobiće nagradu od 50 bodova ukoliko post dosta pomogne, jer mi je zaista potrebna pomoć ..
Ako ces igrat Warriora onda uzmi Human ili Orc. Arms war + holy pally ili resto dudu najbolji combo. Ako oces jos infa oko svega za wotlk poslat cu ti na pm. Za wotlk imas molten wow private najbolji private sto se tice wotlka skoro su sve fixali a imas i dosta igraca online.
_Zeberdee_ je napisao/la:
Ako ces igrat Warriora onda uzmi Human ili Orc. Arms war + holy pally ili resto dudu najbolji combo. Ako oces jos infa oko svega za wotlk poslat cu ti na pm. Za wotlk imas molten wow private najbolji private sto se tice wotlka skoro su sve fixali a imas i dosta igraca online.
Šalji pm ..
Pošto je više ta ekspanzija isfurala, morat ćeš igrati na privatnim serverima. Najbolji privatni server ti je http://www.molten-wow.com preporučujem Ragnaros realm jer su najveće rate, možeš se brzo levelat. Ako želiš igrati warriora preporučujem ti za levelanje spec "protection" i za pve uvijek tenkovi imaju najveću ulogu i najveću šansu za dobijanje itema. Za pve je fury takođe dobar spec, najbolji po dmg-u. Za pvp arms ti je odličan. Taureni su najbolji za tenkove jer passive racial daje staminu (HP).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.