Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 150 bodova

FanArt - Dizajneri pokazite se

1.305 pregleda · 28 odgovora · otvorena 04.04.2007. u 23:15

Posto smo dobili podforum za dizajnere, evo prilike za vas da malo radite i zaradite bodove. Napravite mi signature za forum na kome ce da pise The Watcher i zaradite 150 bodova. Pocnite.... 3, 4, sad

a tvoj je pro rad .. hosh uradit meni jedan da pishe TRL ... svidja mi se tvoj stil jako .. dat cu ti i bodova

EDIT : to ko je glup a ko nije nije twoja stwar...
kRoA

Post dobio šamar od kRoA

TRL zaista kvalitetno radi...

zasto ne napravite art contest?
mali dokazao si se da si glup .. ne samo to ima tu josh mnogo toga .. al samo ti uzivaj sine dragi ... ima vremena za sve pa cak i za ovakve debile poput tebe
cccc. ego je cudo..
deniss! je napisao/la:
Text board

mogul dobiti tut za ovu sliku ?

a kroa ba sto se pravis pametan , dijete od 13-14 godina .. i ti naso da govorish trlu nesto , pa ko si ti neki pro u PSu !? sto kaze skino si photoshop prije 10 dana i procito 3-4 tuta i mislis da si Bog ..

Pitaj koga oces i svak ce ti reci da TRL najbolje radi na ovom forumu pa i sire !

zato dosta vise .. STFU !
               skaLaa je napisao/la:
mogul dobiti tut za ovu sliku ?

a kroa ba sto se pravis pametan , dijete od 13-14 godina .. i ti naso da govorish trlu nesto , pa ko si ti neki pro u PSu !? sto kaze skino si photoshop prije 10 dana i procito 3-4 tuta i mislis da si Bog ..

Pitaj koga oces i svak ce ti reci da TRL najbolje radi na ovom forumu pa i sire !

zato dosta vise .. STFU !

Najbolji

U to sumnjam.... Ali radi kvalitetno.
Nisam ocekivao da ce ovako da se zavrsi, i da ce moja tema da preraste u svadju... U ovoj temi vidjesmo raznih radova.... A posto vidjeh da je vise od pola radova dobilo aplauz, predlazem adminima/moderatorima da daju aplauze svim koji su ucestovovali ovde sa svojim radovima. Dva najbolja su od TRL-a i kroa-e. Ovog puta bodovi idu kroi, ali nemojte da vas to pokoleba i da prestanete da se takmicite. Planiram napraviti jos nekoliko ovakvih takmicenja u kome ce nagrada biti bodovi...
Molio bih admine da zakljucaju temu, jer je ovo preraslo u svadju...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.