Diskusija
Zaključana
Za Kazze-ta
565 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.04.2007. u 17:14
lolic je napisao/la:
Imas temu u "Zanimljive", to je nas dobar jaran sa Gamers.ba koji je ostao bez OCA
... I molim vas da ne postavljate ovakva pitanja i da ne spamate....
| a ko je kazze |
Imas temu u "Zanimljive", to je nas dobar jaran sa Gamers.ba koji je ostao bez OCA
... I molim vas da ne postavljate ovakva pitanja i da ne spamate....
Molim te lolic da ne odgovaras na ovu temu vishe eto molim te...
Ovo nije nikakva zajebancija ovo je stvarnost, a ne tvoji snovi !
Svi ostali postovi kao kod "lolic-a" bice izbrisani !!!!
Ovo nije nikakva zajebancija ovo je stvarnost, a ne tvoji snovi !
Svi ostali postovi kao kod "lolic-a" bice izbrisani !!!!
Bass je napisao/la:
svi imaju pravo odgovarati na ovu temu kako treba...znachi bilo kakav rad je pozeljan sto se tiche "ne daj se kazze"...ja u njegovim radovima ne vidim nista loshe...
Respect
molim da slike koju su velike stawljate samo pod linkove da ne bi pokvarile dimenzije Gamers.ba webstranice....
hvala
| Molim te lolic da ne odgovaras na ovu temu vishe eto molim te... Ovo nije nikakva zajebancija ovo je stvarnost, a ne tvoji snovi ! Svi ostali postovi kao kod "lolic-a" bice izbrisani !!!! > |
svi imaju pravo odgovarati na ovu temu kako treba...znachi bilo kakav rad je pozeljan sto se tiche "ne daj se kazze"...ja u njegovim radovima ne vidim nista loshe...

Respect

molim da slike koju su velike stawljate samo pod linkove da ne bi pokvarile dimenzije Gamers.ba webstranice....
hvala
e ovo je moj prvi rad u photoshopu :d napravio sam ga gledajuci turtotial ... http://xs.to/codes.php?f=kazze.jpg&h=xs314&d=07144
Ja mislim da je ovo ne potrebno.Jer zamislite kako bi vama bilo,da vas neko podsjeca na to.Momak mora ovo gledat,prozivjeti.Ja svog oca nisam vidio 11 godina.Mrzim o tome pricati.Ja mislim da ovo je ne potrebno.
@edit
Nisam citao sve postove,bass ja mislim da ti ovo shvacas kao nesto "smijesno".Jer normalan covjek ne bi pravio ovo,cuj prave liku slike,zbog smrtnog slucaja.Samo stavi sebe u njegovu poziciju.Omg..cuje prave slike.Na sta danasnja omladina nece spasti.
@edit
Nisam citao sve postove,bass ja mislim da ti ovo shvacas kao nesto "smijesno".Jer normalan covjek ne bi pravio ovo,cuj prave liku slike,zbog smrtnog slucaja.Samo stavi sebe u njegovu poziciju.Omg..cuje prave slike.Na sta danasnja omladina nece spasti.
kaste[L] je napisao/la:
ako se jos neko slozi sa ovim onda cu temu pod lock stawiti...ne znam tog lika nit sam ikakve radove radio...ali opet mi je zao zato sto je izgubio oca
...
| Ja mislim da je ovo ne potrebno.Jer zamislite kako bi vama bilo,da vas neko podsjeca na to.Momak mora ovo gledat,prozivjeti.Ja svog oca nisam vidio 11 godina.Mrzim o tome pricati.Ja mislim da ovo je ne potrebno. |
ako se jos neko slozi sa ovim onda cu temu pod lock stawiti...ne znam tog lika nit sam ikakve radove radio...ali opet mi je zao zato sto je izgubio oca
...
mislim da ovo fakat nije uredu iz dva razloga. prvi je sto svima nama danas sutra umiru bliznji pa nikom nista a drugi je jos vazniji : samo momku moze biti teze da ga podsjecamo na ovaj nacin! jbga vazno je srcem biti uz njega a ne neke slike praviti na tu tematiku...
Lock temu PLS!
I molim vas ne otvarajte teme koje sadrze "KAZZE" u naslovu...
I molim vas ne otvarajte teme koje sadrze "KAZZE" u naslovu...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.